Kesteko
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 36
Ya dostum ne alaka? Yani fanın boyutu küçük olduğu için fazla ses yapacağını düşünemiyor musun?knk sende varmı
Ya dostum ne alaka? Yani fanın boyutu küçük olduğu için fazla ses yapacağını düşünemiyor musun?knk sende varmı
atarlanmana gerek yokYa dostum ne alaka? Yani fanın boyutu küçük olduğu için fazla ses yapacağını düşünemiyor musun?
Yani o sıvı soğutucunun satıcısı gibisin, biraz düşün. Sana kim neden 200TL'ye 240MM Sıvı soğutucu versin?atarlanmana gerek yok
knk zaten dün soru sordum cevap vermiyor zatenYani o sıvı soğutucunun satıcısı gibisin, biraz düşün. Sana kim neden 200TL'ye 240MM Sıvı soğutucu versin?
O soğutucuyu boşver, muhtemelen dolandırıcı zaten. O Fiyat bandında T6 Ultra alabilirsin.knk zaten dün soru sordum cevap vermiyor zaten
o attığım kule soğutucu nasıl 3 fanlı olan buna göreO soğutucuyu boşver, muhtemelen dolandırıcı zaten. O Fiyat bandında T6 Ultra alabilirsin.
O attığın ciddi ses yapar ve RAM'lerini engelleyebilir. T6 Ultra öneririm.o attığım kule soğutucu nasıl 3 fanlı olan buna göre
ısı fark eder mi? yoksa hangisi daha iyi soğuturO attığın ciddi ses yapar ve RAM'lerini engelleyebilir. T6 Ultra öneririm.
O attığın soğutucunun daha önce testini yaptım, T6 Ultraya göre 3-4 derece daha sıcak çalışıyor.ısı fark eder mi? yoksa hangisi daha iyi soğutur
xeon 3440 işlemcisine 4.0ghz yaparak takıcam soğutur değilmi 120mm sıvı soğutma gibi soğutur değilmiO attığın soğutucunun daha önce testini yaptım, T6 Ultraya göre 3-4 derece daha sıcak çalışıyor.
120MM Sıvı soğutucu ile arasında fark olmaz, rahatlıkla OC yapabilirsin.xeon 3440 işlemcisine 4.0ghz yaparak takıcam soğutur değilmi 120mm sıvı soğutma gibi soğutur değilmi
4.0ghz e overclock luyacam120MM Sıvı soğutucu ile arasında fark olmaz, rahatlıkla OC yapabilirsin.
Bir sorun çıkarmaz.4.0ghz e overclock luyacam