Bu sıvı soğutucu alınır mı?

barça

80+
Reaksiyon skoru
31
merhabalar arkadaşlar bu sıvı soğutucuyu almayı düşünüyorum siz
ce alınır mı? yada başka öneriniz varmı tşkler

Arctic Liquid Freezer III 240 ARGB ACFRE00142A İşlemci Sıvı Soğutucu​

güzel soğutucudur.
Ama kasa nedir? işlemci nedir yazarsanız daha farklı öneriler de gelecektir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa deepcoll cc v2 işlemci 9600x
hocam konudan bağımsız işlemciden memnun musunuz nasıl performansı ne oyunlar oynuyorsunuz kac fps ortalama ve o soğutucu güzel gider destekliyorsa kasanız 280 liğini de alabilirsiniz fiyat farkı ben en son baktıgımda yoktu hatta 280 daha ucuzdu

hocam konudan bağımsız işlemciden memnun musunuz nasıl performansı ne oyunlar oynuyorsunuz kac fps ortalama ve o soğutucu güzel gider destekliyorsa kasanız 280 liğini de alabilirsiniz fiyat farkı ben en son baktıgımda yoktu hatta 280 daha ucuzdu
hocam 2 ay falan oldu alalı 7800 xt 9600x işlemci 32 gb rm 1 tb ssd oyle çok oyun oynadığım yok ama 2 k zorlasan 4 k da bile oynanır oyun

hocam 2 ay falan oldu alalı 7800 xt 9600x işlemci 32 gb rm 1 tb ssd oyle çok oyun oynadığım yok ama 2 k zorlasan 4 k da bile oynanır oyun
şuan soğutucu yok google bi oyun bide sitedeyim işlemci 62 derece

hocam kasa deepcoll ccv2 240 olur dediler üste

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,280
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri