güzel soğutucudur.
Ama kasa nedir? işlemci nedir yazarsanız daha farklı öneriler de gelecek
hocam konudan bağımsız işlemciden memnun musunuz nasıl performansı ne oyunlar oynuyorsunuz kac fps ortalama ve o soğutucu güzel gider destekliyorsa kasanız 280 liğini de alabilirsiniz fiyat farkı ben en son baktıgımda yoktu hatta 280 daha ucuzduMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa deepcoll cc v2 işlemci 9600x
hocam 2 ay falan oldu alalı 7800 xt 9600x işlemci 32 gb rm 1 tb ssd oyle çok oyun oynadığım yok ama 2 k zorlasan 4 k da bile oynanır oyunhocam konudan bağımsız işlemciden memnun musunuz nasıl performansı ne oyunlar oynuyorsunuz kac fps ortalama ve o soğutucu güzel gider destekliyorsa kasanız 280 liğini de alabilirsiniz fiyat farkı ben en son baktıgımda yoktu hatta 280 daha ucuzdu
şuan soğutucu yok google bi oyun bide sitedeyim işlemci 62 derecehocam 2 ay falan oldu alalı 7800 xt 9600x işlemci 32 gb rm 1 tb ssd oyle çok oyun oynadığım yok ama 2 k zorlasan 4 k da bile oynanır oyun
hocam kasa deepcoll ccv2 240 olur dediler üstehocam konudan bağımsız işlemciden memnun musunuz nasıl performansı ne oyunlar oynuyorsunuz kac fps ortalama ve o soğutucu güzel gider destekliyorsa kasanız 280 liğini de alabilirsiniz fiyat farkı ben en son baktıgımda yoktu hatta 280 daha ucuzdu
fiyat iyi mi? daha uyguna bulunmazmıAlınır