Yardım Bu soğutucu alınır mı

Alınmaz.
Tşk baktığım da 1500 TL den başlıyor hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz.
Gamegaraj güvenilir mi

O zmn ortalama 224 60 65 derecelerde gezerken thermalrightta 50 55 derecelerde gezer çoğu kişi çok fark var demiş aralarında
O kadar olurmu bilemiyorum ama ciddi fark olur yani hem 2 kule hem 2 fan

bütçeniz bu seviyede ise alınır.

R5 5600 stok haldeyken PE 120 SE ile R23 testinde 47 derece

Bu soğutucuyu kullanıyorum. Hacı hocam ile birlikte OC yapmamıza rağmen 5600 stress testinde 53 derecede kaldı. Benim kasam mesh senin değilse belki biraz daha fazla olur sıcaklıklar. Sen de oc yapmayacaksın belki aynı olacak sıcaklıklar benimle :) soğutucuyu kesinlikle öneririm. Benim kasada bulunan 4 fan çok sesli çalıştığı için bu modelin sesi hakkında yorum yapmam doğru olmaz sanırım. Kasa fanlarim yüzünden pe 120 nin fan sesini duyabildigimi sanmıyorum çünkü
merhaba thermalright peerless 120 alacam ses konusunda nasıl tıkırtı sesi var diyorlar doğrumu 224 xts ile kıyaslarsak çok fark var mı

merhaba thermalright peerless 120 alacam ses konusunda nasıl tıkırtı sesi var diyorlar doğrumu 224 xts ile kıyaslarsak çok fark var mı
Ben 224 xts kullanmadım ama ondan daha çok daha iyi bir soğutucu. Rakip bile olamaz yani. 226 xts pe 120 se nin rakibidir. Tıkırtı sesi bende yok. Parasını sonuna kadar hak ediyor bence bu soğutucu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,569
Üyeler
184,945
Son üye
JusticeFury
Geri