Neler Yeni

bu soğutucu sisteme uygun mu?

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
alacağım soğutucu uyar mı arkadaşlar? ve anakartı sökmeden hiç bir parçasını ellemeden işlemciye takabilir miyim sanırım anakartında arkasına bir şey takıyoruz bilgim olmadığı için tek yapamam .

soğutucu; https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...zvPseDTcXhjfwYCyBoHos_nEvyNchk4xoC7bYQAvD_BwE

islemcim ; r5 5600

gigabyte b450m-h s+v+gl ddr4 am4 (matx)
asus prime b450m-k ii 4400mhz(oc) m.2 am4 matx anakart

iki anakartım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

uyumlu değil ise white renginde bu tarz soğutucu önerir miniz bu fiyatlar bandında RGB`siz

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
ahmet burak kara
İşlemciye uyumlu.
Yüksek bir soğutucu değil muhtemelen sığar ama kasanın cpu soğutucu yüksekliğine bakın muhakkak.
Anakartı sökmeden takmak çok zor olur. Zor yolu seçmeyin bence. En kötü bilen birine taktırın.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciye uyumlu.
Yüksek bir soğutucu değil muhtemelen sığar ama kasanın cpu soğutucu yüksekliğine bakın muhakkak.
Anakartı sökmeden takmak çok zor olur. Zor yolu seçmeyin bence. En kötü bilen birine taktırın.
Darkflash A290 White Kasa sökmeden takılmıyor mu bu iki Anakarta?

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
Darkflash A290 White Kasa sökmeden takılmıyor mu bu iki Anakarta?
1671325998242.png
kasana baktım 160 mm ye kadar destekliyormuş kasana uygun,

id cooling se 224 xt ile aynı boyutta sayılırlar ikiside 73 mm fotodaki gibi 224xt tüm anakartlarda uyumlu olduğu için bununda uyumlu olduğunu düşünüyorum

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntülekasana baktım 160 mm ye kadar destekliyormuş kasana uygun,

id cooling se 224 xt ile aynı boyutta sayılırlar ikiside 73 mm fotodaki gibi 224xt tüm anakartlarda uyumlu olduğu için bununda uyumlu olduğunu düşünüyorum
soğutucu mükemmel benim white kasaya güzel durur rengi hoş ama anakartın arkasına bi aparat takılıyor benim gerekli mi bilmiyorum da bilgisayarcıya götürmem gerekecek islemcime uygun mu

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
soğutucu mükemmel benim white kasaya güzel durur rengi hoş ama anakartın arkasına bi aparat takılıyor benim gerekli mi bilmiyorum da bilgisayarcıya götürmem gerekecek islemcime uygun mu
Backplate zaten şuan stok soğutucu da bile takılı, sen stok soğutucunun vidasını söktüğün zaman düşücek, elin arkasına sığmadığı için de çıkartmak zorunda kalicaksın. Zor bi islemi yok sadece söktüğün vidalara dikkat et sonra macun ve soğutucu montajını izle öyle takarsın.

Top Bottom