Mehmed emin Tosun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
çalıştırmaya çalıştığın oyun DX 11 Destekleyen bir ekran kartı gerektiriyor. O tip bir ekran kartı olmadan bu oyunu açamazsın. Sorunu çözmek için DX 11 destekleyen bir ekran kartı şartkuzenim ekte olan sorunu yaşıyor. Valorant ve cs'ye girince siyah ekran veriyor ve bilgisayar kapatmadan ekran gelmiyor. Kapatınca da geri açıldığında oyuna girmiyor. Ekran kartı asus dual rx 6700xt.
6700xt dx11 desteklemiyorsa binlerce kişi nasıl bu kartla cs 2 ve valo oynuyor hocamçalıştırmaya çalıştığın oyun DX 11 Destekleyen bir ekran kartı gerektiriyor. O tip bir ekran kartı olmadan bu oyunu açamazsın. Sorunu çözmek için DX 11 destekleyen bir ekran kartı şart
Ben o mesaj kutusunda yazan hatayı söyledim. Orasını bilmem.6700xt dx11 desteklemiyorsa binlerce kişi nasıl bu kartla cs 2 ve valo oynuyor hocam
anakart ekran kartını algılayamıyo olabilir mi? Ama o zaman 5600 ekran veremezdi heralde pek anlamıyorum bilgisayarlardan.çalıştırmaya çalıştığın oyun DX 11 Destekleyen bir ekran kartı gerektiriyor. O tip bir ekran kartı olmadan bu oyunu açamazsın. Sorunu çözmek için DX 11 destekleyen bir ekran kartı şart
hocam dx11 sürücüleri yüklü mü?anakart ekran kartını algılayamıyo olabilir mi? Ama o zaman 5600 ekran veremezdi heralde pek anlamıyorum bilgisayarlardan.
Windows ta şöyle bir durum vardı hatırladığım kadarıyla. Bir oyuna sağ tıklayıp istediğin Ekran kartı üzerinden çalıştırabiliyordun. Onu bir denermisin. Büyük ihtimal sen oyunu dahili ekran kartı ile açmaya çalışıyor olabilirsin.anakart ekran kartını algılayamıyo olabilir mi? Ama o zaman 5600 ekran veremezdi heralde pek anlamıyorum bilgisayarlardan.
bu bir laptop mı?anakart ekran kartını algılayamıyo olabilir mi? Ama o zaman 5600 ekran veremezdi heralde pek anlamıyorum bilgisayarlardan.
Hayır hocam masaüstüWindows ta şöyle bir durum vardı hatırladığım kadarıyla. Bir oyuna sağ tıklayıp istediğin Ekran kartı üzerinden çalıştırabiliyordun. Onu bir denermisin. Büyük ihtimal sen oyunu dahili ekran kartı ile açmaya çalışıyor olabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu bir laptop mı?
Bilmiyorum hocam ben kendi bilgisayarımda yüklediğimi hatırlamıyorum o da yüklememiştir heralde. Ama ben bir sıkıntı yaşamıyorum.hocam dx11 sürücüleri yüklü mü?
microsoftun sitesinden dx11 indirip denesin bi olmassa ddu ile ekran kartı driverini silsin sıfırdan kursunHayır hocam masaüstü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum hocam ben kendi bilgisayarımda yüklediğimi hatırlamıyorum o da yüklememiştir heralde. Ama ben bir sıkıntı yaşamıyorum.
hocam ekran kartının driverini silip tekrardan yükledik ama işe yaramadı. dx 11 i deneyelim.microsoftun sitesinden dx11 indirip denesin bi olmassa ddu ile ekran kartı driverini silsin sıfırdan kursun
ekran kartı driverini ddu ile mi sildiniz yoksa başka şekilmihocam ekran kartının driverini silip tekrardan yükledik ama işe yaramadı. dx 11 i deneyelim.
program kaldırdan oradan kaldır dediğimizde driver kendisini kaldırıyor heralde çünkü başarıyla kaldırıldı yazıyor.ekran kartı driverini ddu ile mi sildiniz yoksa başka şekilmi