Einstein
80+ Platinum
Dahası
Kaç gbHepsiburadada 4700 küsüre vardı
Kaç gbHepsiburadada 4700 küsüre vardı
1tbKaç gb
gayet iyi fiyat 1tb normal kullanıma her türlü yeter a
Zaten 2tb harddiskim var ama bu fiyata 2tb alabilirsem alacaktımgayet iyi fiyat 1tb normal kullanıma her türlü yeter a
Zaten 2tb harddiskim var ama bu fiyata 2tb alabilirsem alacaktım
almışkan kaliteli samsung almanız çok daha işe yararZaten 2tb harddiskim var ama bu fiyata 2tb alabilirsem alacaktım
Samsung daha kaliteli diyordu ve bütçem varken samsung şuan mantıklı geldiBence o kadar vermeye gerek yok bu yeterli normal kullanıcı içinKingston Fury Renegade SSD (1 TB)
Kingston Fury Renegade SSD SFYRS/1000G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bütçen varsa al o zaman hocam ama bence normal kullanıcı için o kadar vermeye gerek yok.Samsung daha kaliteli diyordu ve bütçem varken samsung şuan mantıklı geldi
Gaming Gecesi'nde 2 TB kingston KC3000 var şuan, 22.00'da satışa sunulacak.Samsung daha kaliteli diyordu ve bütçem varken samsung şuan mantıklı geldi
8 gibi gördüm mesajınızı ve 5500e düştü bende hemen aldım bütçem tam yetti zaten 5 dk sonra stok bitti sağolunGaming Gecesi'nde 2 TB kingston KC3000 var şuan, 22.00'da satışa sunulacak.