POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cpu z den sorgulasam gözükür mü? Ram gözüktüğünü biliyorum ama ssd oluyor mu?
yeni laptopların çoğunda sadece m2 girişi var sata girişi genelde eski laptoplarda ve masaüstülerde oluyor o yüzden m2 ssd almalısınHayır kardeşim içinde 1 tane m2 var ama kaç slotum var bilmiyorum. Nasıl öğreneceğim?
hdd ler sata oluyor zaten sata bölümüne sata sdd ve hdd takılıyor@Fatih ALEMDAR biraz araştırdım insanlar HDD yerine ve dvd rom yerine bile sata takdıklarını söylüyorlar
Eski laptopumda öyle yapmıştım ama şimdi Cd yerim yok.@Fatih ALEMDAR biraz araştırdım insanlar HDD yerine ve dvd rom yerine bile sata takdıklarını söylüyorlar
Yani kardeşim almalısın diye değil de bakma şansım var mı? (içini açmadan) işimi neden şansa bırakayım?hdd ler sata oluyor zaten sata bölümüne sata sdd ve hdd takılıyor
Bu değil knk 15 3525 bu
Aygıt yöneticisinden çipset sürücülerini kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. AHCI kontrolcüsü var ise SATA portu var demektir. BIOS'a girip oradan da bakabilirsiniz AHCI vs. ayarı var mı diye.Cpu z den sorgulasam gözükür mü? Ram gözüktüğünü biliyorum ama ssd oluyor mu?
Eve geçince size detaylı fotoğraf atarım. Yardımcı olursanız aşırı sevinirim.Aygıt yöneticisinden çipset sürücülerini kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. AHCI kontrolcüsü var ise SATA portu var demektir. BIOS'a girip oradan da bakabilirsiniz AHCI vs. ayarı var mı diye.
Cihazınızda SATA portu var:Eve geçince size detaylı fotoğraf atarım. Yardımcı olursanız aşırı sevinirim.
16 güzel oluyor ben 16 32 geçtim fark ouyor mc paketlerdeCihazınızda SATA portu var:
Alıntıyı görüntüle
Samsung 870 EVO vs. alıp takabilirsiniz. Bu arada RAM'inizi yapabiliyorsanız 16 GB yapın.
Rami daha sonra yükseleceğim.16 güzel oluyor ben 16 32 geçtim fark ouyor mc paketlerde
ben 8 den 16 geçtiğim gibi fark hissetdirdi
Bu laptop 15 3525. Benimki sadece 3525.Cihazınızda SATA portu var:
Alıntıyı görüntüle
Samsung 870 EVO vs. alıp takabilirsiniz. Bu arada RAM'inizi yapabiliyorsanız 16 GB yapın.
Aynı şey zaten.Rami daha sonra yükseleceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu laptop 15 3525. Benimki sadece 3525.