RagnarLodbrok
80+ Bronze
Kapsüllerden dolayı fiyatlar kat kat düştü. Fiyatın değerlenip değerlenmemesi tamamen Valve'ın ileride de kapsüllere indirim getirip getirmemesine bağlı. Eğer Valve bu yazki gibi her yaz indirimli kapsül getirirse fiyatlar yıl içinde bir nebze artar ama daha sonra geri düşer. Eğer getirmezse artar sürekli olarak.Arkadaşlar alttaki resmini koyduğum stickerı kapsülden çıkarttım da uzun vadede çok değerlenir mi yoksa satılmalı mı? ( uzun vadeden kastım 5 belki 6 yıl sonra)
Hocam peki tutmalı mıyım sizce yoksa satayım mı zaten çok önemli değil 15tl falan sadece uzun vadede artarsa tutayım diye düşünmüştüm.Kapsüllerden dolayı fiyatlar kat kat düştü. Fiyatın değerlenip değerlenmemesi tamamen Valve'ın ileride de kapsüllere indirim getirip getirmemesine bağlı. Eğer Valve bu yazki gibi her yaz indirimli kapsül getirirse fiyatlar yıl içinde bir nebze artar ama daha sonra geri düşer. Eğer getirmezse artar sürekli olarak.
Senin ihtiyacına kalmış ben bir köşede tutuyorum arada lazım oluyor para yetmiyor falan.Hocam peki tutmalı mıyım sizce yoksa satayım mı zaten çok önemli değil 15tl falan sadece uzun vadede artarsa tutayım diye düşünmüştüm.