Neler Yeni

Bu sticker değerlenir mi?

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Arkadaşlar alttaki resmini koyduğum stickerı kapsülden çıkarttım da uzun vadede çok değerlenir mi yoksa satılmalı mı? ( uzun vadeden kastım 5 belki 6 yıl sonra)

Ekler

• 1691672663371.png
    1691672663371.png
    89 KB · Hit: 56
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yargı
altın olsa bir ihtimal değerlenebilir derim ama şundan onbinlerce vardır değerlenmez gibi üzgünüm

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar alttaki resmini koyduğum stickerı kapsülden çıkarttım da uzun vadede çok değerlenir mi yoksa satılmalı mı? ( uzun vadeden kastım 5 belki 6 yıl sonra)
Kapsüllerden dolayı fiyatlar kat kat düştü. Fiyatın değerlenip değerlenmemesi tamamen Valve'ın ileride de kapsüllere indirim getirip getirmemesine bağlı. Eğer Valve bu yazki gibi her yaz indirimli kapsül getirirse fiyatlar yıl içinde bir nebze artar ama daha sonra geri düşer. Eğer getirmezse artar sürekli olarak.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapsüllerden dolayı fiyatlar kat kat düştü. Fiyatın değerlenip değerlenmemesi tamamen Valve'ın ileride de kapsüllere indirim getirip getirmemesine bağlı. Eğer Valve bu yazki gibi her yaz indirimli kapsül getirirse fiyatlar yıl içinde bir nebze artar ama daha sonra geri düşer. Eğer getirmezse artar sürekli olarak.
Hocam peki tutmalı mıyım sizce yoksa satayım mı zaten çok önemli değil 15tl falan sadece uzun vadede artarsa tutayım diye düşünmüştüm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Hocam peki tutmalı mıyım sizce yoksa satayım mı zaten çok önemli değil 15tl falan sadece uzun vadede artarsa tutayım diye düşünmüştüm.
Senin ihtiyacına kalmış ben bir köşede tutuyorum arada lazım oluyor para yetmiyor falan.

Top Bottom