Bunu arkadaş hazır şekilde almıştı 2019da sanırım şimdi hiç bir yerde bulamıyoruzBayrakçı, reklamcı gibi yerler özel olarak basabilir. Hazır bu şekilde satılıyor mu bilmiyorum.
Dediğim gibi yakınlarda reklamcılık, bayrak, flama işleri yapan yerler varsa onlar yapar. Hem istediğin resim istediğin şekilde basılmış olur.Bunu arkadaş hazır şekilde almıştı 2019da sanırım şimdi hiç bir yerde bulamıyoruz
Edirne'de böyle bir yer olduğunu düşünmüyorum, sipariş alan yer varsa atar mısınız?Dediğim gibi yakınlarda reklamcılık, bayrak, flama işleri yapan yerler varsa onlar yapar. Hem istediğin resim istediğin şekilde basılmış olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yakınlarda yoksa bile Türkiye geneli sipariş alan çok yer vardır bu şekilde.
Ben daha önce hiç sipariş vermediğim için direkt firma öneremem. Ama bayrakçılık ve reklamcılık yapan yerlerde çalıştım ve süreci az çok biliyorum.Edirne'de böyle bir yer olduğunu düşünmüyorum, sipariş alan yer varsa atar mısınız?
Tamamdır sağolasınBen daha önce hiç sipariş vermediğim için direkt firma öneremem. Ama bayrakçılık ve reklamcılık yapan yerlerde çalıştım ve süreci az çok biliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Haritalardan baktığıma göre fazlasıyla reklamcı ve matbaacı var. Buralara sorup fikir alabilirsin. Bunlar bayrağı bizzat basamasalar bile tasarım işini halledip kendileri şehirdışından sipariş verebilirler.
Reklamcılarda vs bulabilirsin. Uçağın arkasına falan koyan yerler oluyor belki parayla basarlar.