M MigrosJET 80+ Bronze Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 686 Dahası Reaksiyon skoru 227 İsim Martyn McMillan 15 Kasım 2021 #1 Bu tarz bir kulaklık bakıyorum. Başka bir öneriniz var mı yoksa bunu alacağım.
E Evil Belief 80+ Platinum Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 10,966 En İyi Cevap 10 15 Kasım 2021 #2 Bu kulaklık Samsung EHS61 diye geçer, nereden alacaksınız? Çakmasına denk gelme ihtimaliniz çok yüksek ondan sordum.
Bu kulaklık Samsung EHS61 diye geçer, nereden alacaksınız? Çakmasına denk gelme ihtimaliniz çok yüksek ondan sordum.
M MigrosJET 80+ Bronze Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 686 Dahası Reaksiyon skoru 227 İsim Martyn McMillan 15 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Evil Belief yazmış: Bu kulaklık Samsung EHS61 diye geçer, nereden alacaksınız? Çakmasına denk gelme ihtimaliniz çok yüksek ondan sordum. Devamı için tıklayın... Alırsam buradan alacağım da bunun gibi başka marka/model var mı diye öğrenmek istedim. Samsung Mi̇krofonlu Kulaklık EHS61ASFWE – Samsung Aksesuar Mağazası samsungaksesuar.net
Evil Belief yazmış: Bu kulaklık Samsung EHS61 diye geçer, nereden alacaksınız? Çakmasına denk gelme ihtimaliniz çok yüksek ondan sordum. Devamı için tıklayın... Alırsam buradan alacağım da bunun gibi başka marka/model var mı diye öğrenmek istedim. Samsung Mi̇krofonlu Kulaklık EHS61ASFWE – Samsung Aksesuar Mağazası samsungaksesuar.net