S sirefeee 80+ Bronze Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 591 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 yalnız adam4 yazmış: 6i hem ses yüksekliği olarak hem de ANC olarak daha üstün bir model. Devamı için tıklayın... Peki değer mi arasındaki fark
yalnız adam4 yazmış: 6i hem ses yüksekliği olarak hem de ANC olarak daha üstün bir model. Devamı için tıklayın... Peki değer mi arasındaki fark
Y yalnız adam4 80+ Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 202 Dahası Reaksiyon skoru 60 İsim Loop 12 Aralık 2024 #15 sirefeee yazmış: Peki değer mi arasındaki fark Devamı için tıklayın... Bence değer. Fakat sıradan bir kullanıcıysan gerek yok.
sirefeee yazmış: Peki değer mi arasındaki fark Devamı için tıklayın... Bence değer. Fakat sıradan bir kullanıcıysan gerek yok.
S sirefeee 80+ Bronze Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 591 17 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 yalnız adam4 yazmış: Bence değer. Fakat sıradan bir kullanıcıysan gerek yok. Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim tercihimi 5i den yana kullanacağım… Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Aralık 2024 Hocam iyice araştırdım 5 i yi çoğu kişinin kulağından düşüyormuş o yüzden vazgeçtim onun yerine Nothing ear 2 tercih ettim yanlış mı yaptım sizce ?
yalnız adam4 yazmış: Bence değer. Fakat sıradan bir kullanıcıysan gerek yok. Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim tercihimi 5i den yana kullanacağım… Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Aralık 2024 Hocam iyice araştırdım 5 i yi çoğu kişinin kulağından düşüyormuş o yüzden vazgeçtim onun yerine Nothing ear 2 tercih ettim yanlış mı yaptım sizce ?