Neler Yeni

16kya bu toplama sistem Alınır mı?

yusuf34

80+ Silver
Bütçe
16000
https://www.epey.com/anakart/colorful-battle-ax-b650m-plus-v14.html anakart bunun yerine m2 ssd giriş 2 tane ola. Hangi urunh tavsiye edersiniz
@quartle
islemci 7600 sifir
ssd 1tb sıfır

Ram https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...6000c3016g-slabrbk-ddr5-fiyati,890461302.html
Elimde psu cv 550 Wat var
Anakart olarakda bunu almayı düşünüyorum
https://shbd.io/s/S26IVUVH sizce nasil

Son düzenleme:

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://shbd.io/s/S26IVUVH anakart
@quartle
islemci 7500f sifir
ssd 1tb sıfır

Ram https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...6000c3016g-slabrbk-ddr5-fiyati,890461302.html
Elimde psu cv 550 Wat var
Anakart olarakda bunu almayı düşünüyorum
https://shbd.io/s/S26IVUVH sizce nasil
Parçalar güzel ikinci el 3080-6900 xt veya 3080 ti güzel gider bence bu sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Butcem toplamda 30k hangi ekra. Kartını almaliyim

Rtx olsun tavsiye edebileceğin bir şey varmi

Sonradan takmayı düşünüyorum normal edipte 7500fin gpusu idare eder mi?
Hocam 7500f de dahili grafik birimi yok ne yazıkki, düşükte olsa ekran kartı olmasi lazım idarelik

Hocam 7500f de dahili grafik birimi yok ne yazıkki, düşükte olsa ekran kartı olmasi lazım idarelik
İşlemci henüz almadıysanız ve bütçeniz yetiyorsa 7600 alabilirsiniz onun dahili grafik birimi var

yusuf34

80+ Silver

İşlemci henüz almadıysanız ve bütçeniz yetiyorsa 7600 alabilirsiniz onun dahili grafik birimi var
Hocam bir arkadaş var demişti galiba karistirdim

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
baba merhaba
7500f de dâhili grafik yok
7600 de dâhili grafik var.

yusuf34

80+ Silver

Edit için hangi 4000 serisi ekran kartını tavsiye edersin butcem 4060tiya yetiyor

Tamam o zaman İşlemci 7600

Ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum

Edit için hangi 4000 serisi ekran kartını tavsiye edersin butcem 4060tiya yetiyor

Tamam o zaman İşlemci 7600

Ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum
Hocam ikinci el düşünüyorsan 3080 -3080ti sıfır istersen 4060 ti olabilir

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Dereli
Ben olsam ikinci el ekran kartı almazdım hocam sonuçta o kadar para ayırmışsın bütçeye girmişsin şu an mecburen ikinci el kullanıyorum fakat dediğim gibi o kadar para ayırsa ikinci el almazdım amacın tamamen performans odaklıysa ikinci el olduğu senin için fark etmezse alabilirsin ama üçüncü kez tekrarlayacağım bir şekilde ben olsam ikinci el ekran kartı almazdım çünkü herhangi bir cw durumu olur daha sonrasında kartta ne bileyim bir küsür görürsün iade etmek istersin satıcıya sıkıntı çıkarır tanıdık da olsa Güvenilir satıcı da olsa adam cw ben kabul etmiyorum bunu iade .diyor mesela yani bana kalırsa dediğim gibi dördüncü kez tekrar ediyorum ama ikinci el ekran kartı almayın sıfır biraz daha düşük olsun sıfır alın daha sonrasında da gidip bir sıkıntı yaşadığınız zaman muhatabınız oluyor çünkü servise verin garantide yenilesin tamir etsin vs vs Ama ikinci el aldığınızda bu tarz
faydalardan yararlanamayacaksınız.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,060
İsim
1
anakart hem outlet hem a620 ben olsam gider giriş seviye de olsa b650 alırdım
ekran kartı alacaksanız 7600e fazladan para vermeye gerek yok 7500f alın
ekran kartı nvidia istiyorsanız 3080 falan bakabilirsiniz ikinci elden 11-12k civarı

Ben olsam ikinci el ekran kartı almazdım hocam sonuçta o kadar para ayırmışsın bütçeye girmişsin şu an mecburen ikinci el kullanıyorum fakat dediğim gibi o kadar para ayırsa ikinci el almazdım amacın tamamen performans odaklıysa ikinci el olduğu senin için fark etmezse alabilirsin ama üçüncü kez tekrarlayacağım bir şekilde ben olsam ikinci el ekran kartı almazdım çünkü herhangi bir cw durumu olur daha sonrasında kartta ne bileyim bir küsür görürsün iade etmek istersin satıcıya sıkıntı çıkarır tanıdık da olsa Güvenilir satıcı da olsa adam cw ben kabul etmiyorum bunu iade .diyor mesela yani bana kalırsa dediğim gibi dördüncü kez tekrar ediyorum ama ikinci el ekran kartı almayın sıfır biraz daha düşük olsun sıfır alın daha sonrasında da gidip bir sıkıntı yaşadığınız zaman muhatabınız oluyor çünkü servise verin garantide yenilesin tamir etsin vs vs Ama ikinci el aldığınızda bu tarz
faydalardan yararlanamayacaksınız.
katılmıyorum ikinci el 3080ler sıfır 4060 lardan daha ucuz ve ayrıca sıfır kartta cv yapar düzgün bi yerden alırsa kartı bir kaç gün test imkanı olur

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Dereli
anakart hem outlet hem a620 ben olsam gider giriş seviye de olsa b650 alırdım
ekran kartı alacaksanız 7600e fazladan para vermeye gerek yok 7500f alın
ekran kartı nvidia istiyorsanız 3080 falan bakabilirsiniz ikinci elden 11-12k civarı

katılmıyorum ikinci el 3080ler sıfır 4060 lardan daha ucuz ve ayrıca sıfır kartta cv yapar düzgün bi yerden alırsa kartı bir kaç gün test imkanı olur
Ya özelinde zaten teknoloji işi şans işi derler biliyorsunuz hocam. Ama şimdi aldığı ekran kartına benim en baba tanıdığım satıcılar on gün test süresi veriyor. Buraya kadar her şey çok güzel iyi eyvallah. Ama aldığınız kart on günü geçtikten sonrasında bir ay sonra iki ay sonra üç ay sonra sıkıntı cikardigi zaman muhatabınız kim olacak? Bunu bana açıklarsanız evet haklısınız diyeceğim.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,060
İsim
1
Ya özelinde zaten teknoloji işi şans işi derler biliyorsunuz hocam. Ama şimdi aldığı ekran kartına benim en baba tanıdığım satıcılar on gün test süresi veriyor. Buraya kadar her şey çok güzel iyi eyvallah. Ama aldığınız kart on günü geçtikten sonrasında bir ay sonra iki ay sonra üç ay sonra sıkıntı cikardigi zaman muhatabınız kim olacak? Bunu bana açıklarsanız evet haklısınız diyeceğim.
ikinci elde zaten garanti beklemeyin fiyat farkı boşuna yok öyle ha diyince de bozulmaz ama sıfır 4060a 15k vermekten kat kat iyidir

Top Bottom