https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/erkek-bakim-seti/aktuel.aspx beyler bugün bundan aldim 1mm uçla bacak alınır mı sonrasında düzgün çıkarmı?
Knk bacagimin küçük bir yerinde denedim iyi aldi 1 numara ama çıkarken sıkıntı olmaz dimiKolunun ufak bı kısmında dene bence daha basit olur
Alma bence aldım daha önce kaktüs gibi oluyo biraz uzayınca kötü oluyorKnk bacagimin küçük bir yerinde denedim iyi aldi 1 numara ama çıkarken sıkıntı olmaz dimi
Yok knk krem var ztn üşendigim için soriyim dedim makinayıBen makineyle alınca rahatsız oluyorum. Kıyafetime takılıyor gibi hissediyorum.
Bazı bölgelerde can yakabiliyor ancak hem geç çıktığından hemde çıkarken rahatsız etmediğinden epilasyon aleti öneririm.
Bu ürünü kendim kullanıyorum başka sitelerden aynı ürünü daha ucuza bulabilirsin.
Satın al: Philips Satinelle Essential Kablolu kompakt epilatör BRE225/05 Kablolu kompakt epilatör
Philips Satinelle ile haftalarca pürüzsüz bacaklara sahip olun. 0,5 mm'ye kadar kısa tüyleri kökünden nazikçe alır. Ergonomik tutma yeri ve optimum hijyen için yıkanabilir başlık ile epilasyon artık çok daha kolaywww.philips.com.tr
Kıl azaltma yapıyor mu? Birde gözünüzden yaş getirtir buBen makineyle alınca rahatsız oluyorum. Kıyafetime takılıyor gibi hissediyorum.
Bazı bölgelerde can yakabiliyor ancak hem geç çıktığından hemde çıkarken rahatsız etmediğinden epilasyon aleti öneririm.
Bu ürünü kendim kullanıyorum başka sitelerden aynı ürünü daha ucuza bulabilirsin.
Satın al: Philips Satinelle Essential Kablolu kompakt epilatör BRE225/05 Kablolu kompakt epilatör
Philips Satinelle ile haftalarca pürüzsüz bacaklara sahip olun. 0,5 mm'ye kadar kısa tüyleri kökünden nazikçe alır. Ergonomik tutma yeri ve optimum hijyen için yıkanabilir başlık ile epilasyon artık çok daha kolaywww.philips.com.tr
Sırt ve koltuk altımda kendini hissettiriyor da geri kalan yerleri pek hissetmiyorum. Kılları aldıktan sonra limon yağı, karınca yumurtası yağı, hamam otu yağı gibi yağlardan bir kaç gün sürüyorum.Kıl azaltma yapıyor mu? Birde gözünüzden yaş getirtir bu