Madem istemedigin seyler yaptıgında kendine zarar vericek düzeyde ilac kullanıyorsun yapmayıp dayak falab yesen daha mantıklıistemediğim seyler yapıyorum aile zoruyla 17 yasındayım
Madem istemedigin seyler yaptıgında kendine zarar vericek düzeyde ilac kullanıyorsun yapmayıp dayak falab yesen daha mantıklıistemediğim seyler yapıyorum aile zoruyla 17 yasındayım
Ne yapıyorsun mesela? İntihar gibi saçma bir şey düşündürecek kadar ne olabilir? Yaşın da küçük yani. Yolun başı daha.istemediğim seyler yapıyorum aile zoruyla 17 yasındayım
Durumunuz nasıl ihtiyaçtan dolayımı çalıştırıyorlar ? Yoksa notların çok kötü okumaz bu diyerekt mi ?istemediğim halde insaatta çalışmak gibi psikolojim bozuldu iyice
Kral sen harcanıyorsunMadem istemedigin seyler yaptıgında kendine zarar vericek düzeyde ilac kullanıyorsun yapmayıp dayak falab yesen daha mantıklı
az kaldı knk bırılerıyle konustum aileden ayrılıcam baska yerde istekli çalışmaya gidicemPolise git zorla çalıştırılıyorum de sokakda yatarsın artık
Madem istemedigin seyler yaptıgında kendine zarar vericek düzeyde ilac kullanıyorsun yapmayıp dayak falab yesen daha mantıklı