Neler Yeni

Öneri Bu üçünden hangisi daha mantıklı? başka önerilere açığım

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Bütçe
4000
Kız arkadaşıma ailesi hediye alacak. Bütçe maksimum 4000 TL. Oyuncu koltuğu ya da ofis koltuğu bakıyorlar. Bunlar dışında da tavsiyeniz varsa bekliyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold

bu bütçede kaliteli bir şey yok maalesef

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu bütçede kaliteli bir şey yok maalesef
Attıklarımla karşılaştırma yapsak hangisi mantıklı? Bu fiyata kaliteli olmaz zaten ben de farkındayım da alınabilecek en mantıklısını bulmaya çalışıyorum. Seduna pro övülüyor ama kız arkadaşımın boyu kısa, sandalyenin de oturma kısmı büyük anladığım kadarıyla, o yüzden bi tık düşündürdü. X racing raven pro gri olanı biraz mantıklı geldi. Adore'deki ofis koltuğunu da bilmiyorum. Attığınız ilk linkteki pek gözüme hoş gelmedi. Rebelx ile ilgili de pek olumlu yorum bulamadım.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Attıklarımla karşılaştırma yapsak hangisi mantıklı? Bu fiyata kaliteli olmaz zaten ben de farkındayım da alınabilecek en mantıklısını bulmaya çalışıyorum. Seduna pro övülüyor ama kız arkadaşımın boyu kısa, sandalyenin de oturma kısmı büyük anladığım kadarıyla, o yüzden bi tık düşündürdü. X racing raven pro gri olanı biraz mantıklı geldi. Adore'deki ofis koltuğunu da bilmiyorum. Attığınız ilk linkteki pek gözüme hoş gelmedi. Rebelx ile ilgili de pek olumlu yorum bulamadım.
xDrive Toryum Profesyonel Oyuncu Koltuğu
(Bim telefon uygulamasini indirmen gerekebilir.)
Ben de kendime bundan almayi planliyorum

ConquerorXIV

80+ Gold
hiç biri pek iyi değil. yorumları hangisi daha iyise ona bak bence, xracing iyi gibi duruyor

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
sedunada boy kısmına takılmana gerek yok. sorun çıkmıyor.

Top Bottom