yuh birader 340'tlden 3.15tlye mi düşmüş yoksa benim göz doktoruna mı görünmem gerekli?Alıntıyı görüntüle
Malumunuz VERGİ ülkesinde yaşıyoruz3 liraya bunu alacağım fakat, vergi ne kadar ödeyeceğimi bilmediğim için alamıyorum tahmini bir fiyat çıksa ne çıkardı?
Kes onu kampanyası diye bişey var ordan yapıyon aliexpressyuh birader 340'tlden 3.15tlye mi düşmüş yoksa benim göz doktoruna mı görünmem gerekli?
300tl hikaye fiyat. max 100-150tl falandır ve çinliler kalitesiz ürünleri satıyor markalara bak hepsi yabancı marka. şuan ilk kayda 3tl falan veriyorlar ama vergi muhtemelen 20tl tutar. kes onu kampanyası sadece telefonda oluyor bilgisayarda menüyü göstermiyoryuh birader 340'tlden 3.15tlye mi düşmüş yoksa benim göz doktoruna mı görünmem gerekli?
Olsun hocam burada aynı ürünü almaya kalksam 200 den aşağı para vermeyeceğim.300tl ikaye fiyat. max 150tl falandır ve çinliler kalitesiz ürünleri satıyor markalara bak hepsi yabancı marka. şuan ilk kayda 3tl falan veriyorlar ama vergi muhtemelen 20tl tutar. kes onu kampanyası sadece telefonda oluyor bilgisayarda menüyü göstermiyor
Teşekkürler hocamEn kötü 15-20 çıkar
Sağolun50 liradan yukarı olmaz tahminimce
Rica ederimOlsun hocam burada aynı ürünü almaya kalksam 200 den aşağı para vermeyeceğim.
Teşekkürler hocam
Sağolun![]()
300 TL yazsa ne yazmasa ne bro sen burda 30 TL ye kablolu kulaklık alsan 2 güne bozuluyo300tl hikaye fiyat. max 100-150tl falandır ve çinliler kalitesiz ürünleri satıyor markalara bak hepsi yabancı marka. şuan ilk kayda 3tl falan veriyorlar ama vergi muhtemelen 20tl tutar. kes onu kampanyası sadece telefonda oluyor bilgisayarda menüyü göstermiyor
Ben aliexpressten aldığım kulaklığı 2 yıl kullanmıştım300tl hikaye fiyat. max 100-150tl falandır ve çinliler kalitesiz ürünleri satıyor markalara bak hepsi yabancı marka. şuan ilk kayda 3tl falan veriyorlar ama vergi muhtemelen 20tl tutar. kes onu kampanyası sadece telefonda oluyor bilgisayarda menüyü göstermiyor