Birol Azak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 987
Selamlar bu ürüne tahmini olarak ne kadar vergi çıkar ?
Hocam sürekli alt limit değiştiği için emin olmak için sordum şimdi sadece %20 mi ödeyeceğim![]()
Yurtdışı Alışveriş Vergisi: Yurtdışından Gelen Kargolarda Gümrük Vergisi
Yurtdışı alışveriş vergisi, gümrük vergisi ve yurtdışından alınan ürünlerde ne gibi sorunlar çıkabileceğini bu yazımızda paylaştık.yurtdisindayiz.com
neden ?Bu ürün gümrükten geçmeyebilir
Hocam ben de bilmiyorum fikir olsun diye attımHocam sürekli alt limit değiştiği için emin olmak için sordum şimdi sadece %20 mi ödeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden ?
Kesici araç ve gereçleri kolay kolay geçirmiyorlar. Ben kelebek şeklinde tarak almıştım o bile geçmedineden ?
Hocam tam bıçak gibi keskin değil koleksiyonluk bir ürün sanırımKesici araç ve gereçleri kolay kolay geçirmiyorlar. Ben kelebek şeklinde tarak almıştım o bile geçmedi
Hocam kelebek şeklinde olduğu için tarak bile geçmedi bunun geçeceğini de sanmıyorumHocam tam bıçak gibi keskin değil koleksiyonluk bir ürün sanırım
Yapma ya çok istiyordum bu modeli bir yolu varmıdır acaba geçirmek içinHocam kelebek şeklinde olduğu için tarak bile geçmedi bunun geçeceğini de sanmıyorum
Getirteyim senin içinYapma ya çok istiyordum bu modeli bir yolu varmıdır acaba geçirmek için
Araştırırsanız bulabilirsiniz belki ayrı bi konu açıp orada da sorabilirsiniz geçirmiş olan birileri vardır belkiYapma ya çok istiyordum bu modeli bir yolu varmıdır acaba geçirmek için
nasıl hocam ?Getirteyim senin için
tamamdır teşekkür ederimAraştırırsanız bulabilirsiniz belki ayrı bi konu açıp orada da sorabilirsiniz geçirmiş olan birileri vardır belki