Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Hocam diğer vidaları hepsi çıktı. Ama bilgisayarcı bu hale getirmiş bu vidayı. Yağ da denedim olmadı çtornavidayı soktuğun yere gelmeyecek şekilde yağ dökebilirsin belki
çakmak sıkıntı yapmadıysa yağda yapmaz gibime geldi
Hocam diğer vidaları hepsi çıktı. Ama bilgisayarcı bu hale getirmiş bu vidayı. Yağ da denedim olmadı ç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakır borunun vidaya bağlı demirini kessem sorun olur mu? Zaten işlemciyi çıkarıp satmak için. Daha kullanmam
Parça parça satacağım hocamdaha zor satarsın yapma öyle dur sana bi çözüm bulalım
Olmadı hocam.şimdi tornaviyadı sok vidanın yerine sonra arkasından çekiçle tornavidaya vur iyice oturt tornavidayı oraya aman dikakt herhangi bir donanıma zarar gelmesin nazikçe yap
ondan sonra kanırta kanırta çevir
Yüksek bir vida var zaten. Alanım ve pense yok ama.Alyan ile çevirmeyi deneyebilirsin. Biraz yüksek bir vida olsa pense ile tutulup çevirilebilirdi.
Aklıma alyan ve penseden farklı bir şey gelmedi.Olmadı hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüksek bir vida var zaten. Alanım ve pense yok ama.
Matkapla denedim az kala anakart deliniyoedumatkapla çıkarmayı denedinmi
yada dremel varsa evde onun ince ucunu takıp vidayı tamamen eritmeyide deneyebilirsin
O zaman ben o ince demiri keserim hocam. Sonra çakmak ile kaynak yaparım artık.Aklıma alyan ve penseden farklı bir şey gelmedi.