Neler Yeni

Bu videdaki gibi bir döngü nasıl yapılır?

Mast

80+
Bu yukarıdaki videodaki gibi otomatik mesajlar nasıl yapılıyor? Youtube ne yazsam çıkar
ve
Diğer sorum ise Whatsapp ta Telegramdaki zaman belirleyip ileri bir tarihte otomatik mesaj gönderemiyorsun bunu bu tarz bir şeyle yapabilir miyim?

Son düzenleme:

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
telefon mu bilgsayar mı ve hangi program

dostveviski

80+ Bronze
Hangi programlama dilini biliyorsun? Python Selenium kullanımı yaz. Selenium' u araştır. Çoğu dilde var Selenium kütüphanesi hangi dil biliyorsan orada kullanırsın. Ben iş yerim için Visual Basic Selenium ile Exceldeki numaralara Whatsapp tan mesaj gönderme işlemi yapmıştım. Diğer sorun için ise;
Evet programında göndermek istediğin tarihe if else atarsın o tarih geldiğinde selenium ile whatsappına girer mesaj gönderir program. Yalnız kodlayacağın programın devamlı açık kalması lazım bu işlem için bir adet vds kiralarsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mast

Mast

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi programlama dilini biliyorsun? Python Selenium kullanımı yaz. Selenium' u araştır. Çoğu dilde var Selenium kütüphanesi hangi dil biliyorsan orada kullanırsın. Ben iş yerim için Visual Basic Selenium ile Exceldeki numaralara Whatsapp tan mesaj gönderme işlemi yapmıştım. Diğer sorun için ise;
Evet programında göndermek istediğin tarihe if else atarsın o tarih geldiğinde selenium ile whatsappına girer mesaj gönderir program. Yalnız kodlayacağın programın devamlı açık kalması lazım bu işlem için bir adet vds kiralarsın.
aslinda herhangi bir dil bilmiyorum , cok karmasik degilse bir yt tutorial dan birebir bakarak yaparim diye düşündüm

dostveviski

80+ Bronze
aslinda herhangi bir dil bilmiyorum , cok karmasik degilse bir yt tutorial dan birebir bakarak yaparim diye düşündüm
Amacın eğer aynı mesajı fazlasıyla veya sonsuz göndermek ise googleye makro programları yazarak kullanışlı olanı tercih edebilirsin. Programın genel amacı programda kayıtı başlatıyorsun bir işlem yapıyorsun ve kaydediyosun programı çalıştırdığında mouse ve klavye hareketlerini taklit ediyor otomatik olarak. Bir defa yazarsın makroya kaydetmek amaçlı çalıştırırsın kendi yazar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mast
Top Bottom