Neler Yeni

Bu videolar hangi animelerden?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar bu videolardaki animeler hangi animeden bilen var mı?

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
ss al yandex görsellerden ss ile arat benzer fotoürafı bul fotoğraf açıklamasında illa rusça ingilizce karışık anime ismi yazar fark edersin zaten hangisi anime ismi olduğunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Necati Serin
1-tensai ouji
2-id invaded
3-zombielandsaga
4-wandering witch
5-sora no method
6-oyun karakteriydi sanirim
7-vivy sanirim
8-girs und panzer

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-tensai ouji
2-id invaded
3-zombielandsaga
4-wandering witch
5-sora no method
6-oyun karakteriydi sanirim
7-vivy sanirim
8-girs und panzer
Hocam tüm animelerin ismini yazmışsınız:) ayıptır sorması karakterlerden animeyi veren bir site falan mı var yoksa tonla anime izlemenin faydaları mı bu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Necati Serin
Hocam tüm animelerin ismini yazmışsınız:) ayıptır sorması karakterlerden animeyi veren bir site falan mı var yoksa tonla anime izlemenin faydaları mı bu?
Sadece şu oyun gibi olan seye internetten baktim onun dısındakiler zararları (senin tabirine yararları) sayesinde

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Sadece şu oyun gibi olan seye internetten baktim onun dısındakiler zararları (senin tabirine yararları) sayesinde
peki hocam bir iki video daha sorabilir miyim.😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Necati Serin

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Deadman wonderland
Another
Tamako market

Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi ki dogdun bro
eyvallah kral. Birinin dikkat edeceğini düşünmemiştim😇Bu arada bir şey daha sormak istiyorum buncatufaj japonca adı aklında nasıl tutuyorsun ya?😀 6 ay önce kadar başladım anime izlemeye şu an izlediğin bir aimeyi söyle desen bir konosuba bir de dxd diyebilirim ki onları da neden diyebildiğim aşikar isimleri çok basit

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
eyvallah kral. Birinin dikkat edeceğini düşünmemiştim😇Bu arada bir şey daha sormak istiyorum buncatufaj japonca adı aklında nasıl tutuyorsun ya?😀 6 ay önce kadar başladım anime izlemeye şu an izlediğin bir aimeyi söyle desen bir konosuba bir de dxd diyebilirim ki onları da neden diyebildiğim aşikar isimleri çok basit
Videonun üstüne sağ tıklayıp "Web'de görüntü ara" dersen hepsini bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Necati Serin
Bir dönem çok anime openingi dinlerdim oradan bir sekilde aklinda kaliyor hem aklinda kalinca ne olcak bos ver bunlar gerekli seyler degil izlerken seni eglendirdi mi eglendirdi izledikten sonra hatirlaman falan çok da önemli degil

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Doğum günün kutlu olsun knks 🥳🥳

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Bir dönem çok anime openingi dinlerdim oradan bir sekilde aklinda kaliyor hem aklinda kalinca ne olcak bos ver bunlar gerekli seyler degil izlerken seni eglendirdi mi eglendirdi izledikten sonra hatirlaman falan çok da önemli degil
anladım. Neyse hocam teşşekürler ha gene böyle 5-10 tane video bulursam sizi etiketlerim. 😅 Umarım sorun etmezsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğum günün kutlu olsun knks 🥳🥳
teşekkürler.🥰

Top Bottom