hocam yabancı ülkeler için mühendislik doktordan çok daha önemli bizim ülkede çok fazla zaten doktor mezunu var ülkenin geleceği için mühendislik şart bence gerçekten düşünün hayırlı günler sizeevet doğru ve evet benim kafa elektoniğe aşırı çalışıyor ama ben o kadar istemiyorum ama bunu da düşüneceğim.
Acayip bi rekabet var ben var gücümle 6 7 aydır çalışıyorum hedefim ilk 5 bin gelecek gibi duruyor inşallah ama sınava hazırlanmak çok zor bir de ben mezun olduğum için evde tek çalışıyorum kimse yok görüştüğüm yalnızlık yaramadı bana çatlattım kafayı vallapeki sizce kazanmak mı daha zor okumak mı bence okumak ama büyük bir kesim ülkedeki sınav sistemi yüzünden kazanmak zor diyor galiba.
"Ülkede fazlaca doktor var" Fıkra sanırım.hocam siz bilirsiniz ama bu ülkenin mühendislere ihtiyacı var bence mühendislik üzerine okuuyun ülkede fazldaca doktor var yurt dışında hep mühendislik üzerine gidiyorlar yanlış anlamayın tavsiye amaçlı
Harbiden ? Doktor olupn işsiz kalma ihtimali doların yarın 20 kuruş olma ihtimali ile aynı"Ülkede fazlaca doktor var" Fıkra sanırım.
Millet hastanede muayene randevusu bulamıyor, adam ülkede doktor fazla diyorHarbiden ? Doktor olupn işsiz kalma ihtimali doların yarın 20 kuruş olma ihtimali ile aynı
Almanyadakinin yarısı kadar var hocam yeterli geldi galiba arkadaşa , anında randevu bulma ve harika hizmette cabası"Ülkede fazlaca doktor var" Fıkra sanırım.
Harbi KBB ye 15 20 gün sonra randevu anca buluoz heleki göz 2 3 ay bekletio jwjfjskMillet hastanede muayene randevusu bulamıyor, adam ülkede doktor fazla diyor