Bu yazilari birtek ben mi goruyorum?

fkomar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Elimde LG Ultragear 27GR95QE marka model bir oled monitor mevcut. Bu gece dikkatimi cekti, ekranda bildigin 'vatan' yaziyor. Ozellikle gri ekranda cok belli oluyor. Monitoru Vatan Bilgisayardan yaklasik 2 ay once teshir urunu olarak almistim, sizce ne yapmaliyim? Garantisi hala devam etmekte.

Oled yanığı olmuştur muhtemelen.
Fotoğrafı çekersen görebiliriz.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-06-13 at 05.35.34_449c0f5c.webp
    WhatsApp Image 2025-06-13 at 05.35.34_449c0f5c.webp
    40.5 KB · Hit: 111
  • WhatsApp Image 2025-06-13 at 05.35.34_a613c5ae.webp
    WhatsApp Image 2025-06-13 at 05.35.34_a613c5ae.webp
    37 KB · Hit: 110
  • WhatsApp Image 2025-06-13 at 05.35.34_de93c8fd.webp
    WhatsApp Image 2025-06-13 at 05.35.34_de93c8fd.webp
    37 KB · Hit: 110
Evet oled yanığı oluşmuş.
Garanti kapsamına alıyorlar mı bilmiyorum.
Sırf bu yüzden ips monitör almıştım.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Yahu arkadas o kadar koruma acik + ekran uykuya gecerken goruntu temizleme yapiyor piksel temizleme yapiyor. Bu ne ara olustu hicbir fikrim yok. Umarim garanti kabul eder ya.
Bu sendeyken olmamış zaten...
Monitörü ilk aldığından beri o orada var.
Teşir ürün dedin,Onlar monitörü teşir ederken arkada sabit ekran veya duvar kağıdı vs.vs kullanmış olabilir. Parlaklığıda arttırıyorlar genelde.
Tabi yazdıklarım kesinlik içermiyor. Yanlış yönlendirmek istemem

Bu sendeyken olmamış zaten...
Monitörü ilk aldığından beri o orada var.
Teşir ürün dedin,Onlar monitörü teşir ederken arkada sabit ekran veya duvar kağıdı vs.vs kullanmış olabilir. Parlaklığıda arttırıyorlar genelde.
Tabi yazdıklarım kesinlik içermiyor. Yanlış yönlendirmek istemem
Anladim. Tesekkur ederim

Anladim. Tesekkur ederim
Bu tarz ürünleri teşir almanı önermem. Mümkünse iade yoluna git, ürünün teşir ürün olması veya ayıplı ürün olması farklı şeydir.
Satış sırasında bildirilmeyen ürün hataları gizli kusur tanımına girebilir.
Eğer mağazadan fiziksel olarak satın aldıysan işin çok zor.
İnternetten aldıysan biraz daha şanslı olabilirsin. Umarım yardımcı olurlar.

Bu tarz ürünleri teşir almanı önermem. Mümkünse iade yoluna git, ürünün teşir ürün olması veya ayıplı ürün olması farklı şeydir.
Satış sırasında bildirilmeyen ürün hataları gizli kusur tanımına girebilir.
Eğer mağazadan fiziksel olarak satın aldıysan işin çok zor.
İnternetten aldıysan biraz daha şanslı olabilirsin. Umarım yardımcı olurlar.
Magazadan gordum oyle aldim.

Yahu arkadas o kadar koruma acik + ekran uykuya gecerken goruntu temizleme yapiyor piksel temizleme yapiyor. Bu ne ara olustu hicbir fikrim yok. Umarim garanti kabul eder ya.
Hocam teşhir ürünü almışsınız. O ürün günlerce haftalarca o şekilde açık durdu mağazada. Bunu kabul ederek aldığınız için garanti kapsamı veya iade söz konusu değil diyebilirler. İnşallah demezler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet oled yanığı oluşmuş.
Garanti kapsamına alıyorlar mı bilmiyorum.
Sırf bu yüzden ips monitör almıştım.
Oyun için kullanılacaksa sorun değil ya. Aynı zamanda iş yapılacaksa olmaz. Ben de o yüzden üzülerek IPS alacağım gibi duruyor.

Hocam teşhir ürünü almışsınız. O ürün günlerce haftalarca o şekilde açık durdu mağazada. Bunu kabul ederek aldığınız için garanti kapsamı değil diyebilirler. İnşallah demezler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için kullanılacaksa sorun değil ya. Aynı zamanda iş yapılacaksa olmaz. Ben de o yüzden üzülerek IPS alacağım gibi duruyor.
Hic tahmin etmedim boyle birsey olur diye. Bu ilk oled deneyimim idi.

OLED'i de teşhir ürünü almazsın ya. Herkes şikayet ediyor, markadan markaya değişmekle birlikte çok fazla oyun oynayınca ekran yanıyor falan diye. Sen de gidip teşhir OLED alıyorsun. Ben firma yerinde olsam garanti kapsamına koymam, çünkü hem teşhir hem OLED. Bile bile lades yapmışsın. Umarım garanti kapsamına alırlar ama alsalar ne yapacaklar? Başka bir teşhir OLED ile mi değiştirecekler? Ya da ölü fiyattan sana ödeme yapacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,678
Üyeler
183,323
Son üye
welfez
Geri