Bu yöntem mantıklı olurmu

SECTOSS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,125
Enis kirazoglunun bir videosunda duymuştum adam oyunu satın alıp oynadıktan sonra iade ediyor sizce bende hikayeli oyunları için böyle bir şey yapayimmi ztn hikayeli oyunları bir kere oynasam bırakırım (not: enis kirazoglu hangi videoda söyledi hatırlamıyorum)

Enis kirazoglunun bir videosunda duymuştum adam oyunu satın alıp oynadıktan sonra iade ediyor sizce bende hikayeli oyunları için böyle bir şey yapayimmi ztn hikayeli oyunları bir kere oynasam bırakırım (not: enis kirazoglu hangi videoda söyledi hatırlamıyorum)
Süresi var onun veya saati yanlış hatırlamıyorsam

2 saat'i geçmeyecek şekilde oynayabilirsin.

Forumda bir tane arkadaş, oyunu alıp indirip, sonra bilgisayarın internetini kesiyor. oyunu telefondan iade edip bilgisayardan oynuyor.
Ne kadar oluyor bilmem.

rica ederim bu arada steam için geçerli.
Biliyorum hocam diğer sitelerde nasıl hocam (epic games için fln mesela onda öyle yoksa epice cokerim .d)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumda bir tane arkadaş, oyunu alıp indirip, sonra bilgisayarın internetini kesiyor. oyunu telefondan iade edip bilgisayardan oynuyor.
Ne kadar oluyor bilmem.
Onu yapmaya usenirim hocam .d

Geri