BU YOUTUBER ENİS KİRAZOĞLU ÖZENTİSİ Mİ?

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,586
MUSTAFA KADİR isimli youtube kanalı ara sıra keşfetime çıkıyor izleyip geçiyordum işime yarayan videolarını, fakat son zamanlarda dikkat ettiğim bu arkadaş Enis Kirazoğlu ne zaman video atarsa birkaç gün sonra benzer video çekiyor ve videoda ki konuşma tarzı, şakaları hep Enis abiye benzettim. Sizde farkettiniz mi?

Son videolarını aşağıya koyucam mesela peş peşe izleyince fark ediliyor.

Özenebilir de tutturabiliyorsa ne mutlu onun adına.

MUSTAFA KADİR isimli youtube kanalı ara sıra keşfetime çıkıyor izleyip geçiyordum işime yarayan videolarını, fakat son zamanlarda dikkat ettiğim bu arkadaş Enis Kirazoğlu ne zaman video atarsa birkaç gün sonra benzer video çekiyor ve videoda ki konuşma tarzı, şakaları hep Enis abiye benzettim. Sizde farkettiniz mi?

Son videolarını aşağıya koyucam mesela peş peşe izleyince fark ediliyor.

Son zamanlar değil çoktandır böyle başlık şekilli bile aynı bu adamın ilk videosunu gördüğümde mini resimden dolayı enisin video sandım açtım şaşırdım herşeyi aynı yapmaya çalışıyor böyle insanlara pirim vermemek gerekiyor aslında. Her zaman özgün içerikten yanayımdır

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
1- Birbiriyle alakası olmayan 2 herif.
2- Özeniyor ve tutuyorsa kime ne?

Bütün Türk Youtube kanalları zaten nerede güzel içerik varsa hepsini alıyor bir şekilde. Kimse özgün falan değil, kendinizi öyle kandırmayın.

Son zamanlar değil çoktandır böyle başlık şekilli bile aynı bu adamın ilk videosunu gördüğümde mini resimden dolayı enisin video sandım açtım şaşırdım herşeyi aynı yapmaya çalışıyor böyle insanlara pirim vermemek gerekiyor aslında. Her zaman özgün içerikten yanayımdır
Araştırdımda enis abide rahatsızmış bu durumdan araları bozulmuş bir ara, yorumlardada enis abi sandım felan diyenler var, Doğukan Adal vakasından sonra takılmaya başladım normalda umrumda olmaz.

Araştırdımda enis abide rahatsızmış bu durumdan araları bozulmuş bir ara, yorumlardada enis abi sandım felan diyenler var, Doğukan Adal vakasından sonra takılmaya başladım normalda umrumda olmaz.
adal mevzusu ne ki

Videoları birebir kopyalıyor yabancı bir kanaldan, türkçe tercüman olarak konusuyor sadece, hakkında çekilen videolarıda bir şekilde sildirtiyor.

Bu neymiş ya , metni de çalmazsın :kekw: Tamam bu dönemde özgün içerik yapmak zor , esinlenebilirsin ama bu kadar da esinlenmeyin :D

Enis'in de yabancı youtuberlardan esinlendiğini hatta videolarındaki konseptlerin birebir aynı olduğunu düşünürsek garip olan şey ne anlamadım?

Geri