Neler Yeni

Bu zamana göre hangi İSS iyidir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
8 mbit int kullanıyoruz, kullandığımız İSS yine sapıtmaya başladı ben evde yokken durmadan gidip geliyormuş kontrol ettiğinde gerçekten yoktu ve sıkıldık artık 8 mbps kime yeter iş babama döndüğünde tabikide istemiyor gerek yok diye şikayet ediyor ama ben dahada araştırıp İSS önermek istiyorum hangi İSS alınır sizce ve en iyi altyapı sorgulama sitesi atabilirmisiniz

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Şu anlık fiyat ve hız olarak Turknet gözüküyor fakat hizmet değişkendir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bölgeden bölgeye değişir. Turk Telekom da iyi mesela. Ne kadar sevilmese de bölgeden bölgeye kalitesi değişkendir diğerleri gibi.
TurkNet var. Mehmet Yılmaz'ın problemleri bir hayli oldu.
Ama kaliteli bir yerde iseniz iyi hizmet sağlayabilirler.
KabloNet var her yere vermiyorlar ama genel olarak memnuniyeti yüksek. 10 lira fazla verip TV özelliğinden de yararlanabilirsiniz.

Turkcell ve Vodafone'dan uzak durun.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölgeden bölgeye değişir. Turk Telekom da iyi mesela. Ne kadar sevilmese de bölgeden bölgeye kalitesi değişkendir diğerleri gibi.
TurkNet var. Mehmet Yılmaz'ın problemleri bir hayli oldu.
Ama kaliteli bir yerde iseniz iyi hizmet sağlayabilirler.
KabloNet var her yere vermiyorlar ama genel olarak memnuniyeti yüksek. 10 lira fazla verip TV özelliğinden de yararlanabilirsiniz.

Turkcell ve Vodafone'dan uzak durun.
Kocaeli gölcükte oturuyorum

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Türkiye şartlarında hiçbiri bence.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Vodafone NET'ten kesinlikle uzak dur. Envai çeşit problemlerle karşılaştım. Modem DNS sunucusuna bağlanmıyor diye MH aradım onlar bana Wi-Fi'i açıp kapatmamı söyledir, ne kadar ethernet üzerinden kullandığımı belirtsem de. Teknik olarak ciddi anlamda hiçbir bilgileri yok.
Hiçbir bilgin yoksa yine MH'den daha çok biliyorsundur, bu kadar söylüyorum.

Taahhüt için aradığımda her seferinde farklı bir değer söylüyorlar ve cidden çileden çıkarıyorlar.

Kimsenin bilgisi yok ama herkesin fikri var.

SOL kullanıyorum şu an ve sorun yaşamadım. Fiyatı yüksek, bunun haricinde bir şey yok.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Superonline kullanıyorum, hız düşüşü vb. yaşamadım pek, yaşadığım tek tük sorunlarda(superoffline oluyor bazen :D) da modem reseti düzeltmek için yeterli oldu. Ama bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Vodafone NET'ten kesinlikle uzak dur. Envai çeşit problemlerle karşılaştım. Modem DNS sunucusuna bağlanmıyor diye MH aradım onlar bana Wi-Fi'i açıp kapatmamı söyledir, ne kadar ethernet üzerinden kullandığımı belirtsem de. Teknik olarak ciddi anlamda hiçbir bilgileri yok.
Hiçbir bilgin yoksa yine MH'den daha çok biliyorsundur, bu kadar söylüyorum.

Taahhüt için aradığımda her seferinde farklı bir değer söylüyorlar ve cidden çileden çıkarıyorlar.

Kimsenin bilgisi yok ama herkesin fikri var.

SOL kullanıyorum şu an ve sorun yaşamadım. Fiyatı yüksek, bunun haricinde bir şey yok.
Hocam burada patladım Allah affetsin

1632425131550.png

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Millenicom'dan bahsetmemiş kimse onun hizmeti nasıl şu an bende ISS değiştireceğim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,722
Üyeler
163,541
Son üye
Caxi
Top Bottom