Neler Yeni

Bu zamanda hazır sistem alınır mı?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
fiyat fena değil biraz pahalı ama bence ya D.A yeni sistem bekle 1 2 daha koyup ömürlük al o parçalar yavaş yavaş yetmemeye başlıyor ama bu zamanda hazır sistemden başka alamazsın zaten

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyat fena değil biraz pahalı ama bence ya D.A yeni sistem bekle 1 2 daha koyup ömürlük al o parçalar yavaş yavaş yetmemeye başlıyor ama bu zamanda hazır sistemden başka alamazsın zaten
Para olsa alırım da bana ömürlük bitşey lazım değıl 3 maksimum 4 sene kullanıp laptopa geçireceğim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bilgisayar almaya karar verdim annem ikna oldu bu sistemi alacaktım https://www.gamegaraj.com/urun/skywalker-5a-1650-s/
Ama eth 2.0 falan fistan gene aklım çelindi beklesem mi alsam mı emin olamadım fiyatlar daha düşer mi?
Şöyle demeliyim ihtiyacın varsa paşa paşa alıyorsun zaten ne kadar iyi ise veya kötüyse ama bekleme şansınız varsa bence bekleyin bu gidişle düşüyor giibi gibi ama ben garanti vermiyorum ub bir fikirdir ve bunun sonucunda ne olucaksa beni ilgilendirmez.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle demeliyim ihtiyacın varsa paşa paşa alıyorsun zaten ne kadar iyi ise veya kötüyse ama bekleme şansınız varsa bence bekleyin bu gidişle düşüyor giibi gibi ama ben garanti vermiyorum ub bir fikirdir ve bunun sonucunda ne olucaksa beni ilgilendirmez.
Beklerim ama ne zamana kadar olacağına bağlı ne yazıkki gelecek seneye kadar bekleyemem gelecek sene sinava hazırlanmaya başlayacağım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Beklerim ama ne zamana kadar olacağına bağlı ne yazıkki gelecek seneye kadar bekleyemem gelecek sene sinava hazırlanmaya başlayacağım
Sen ne kadar bekleyebilirsen o kadar bekle derim ama kışın kapanmalar fenan diyorlardı ben olsam ben hemen alırdım ama seni bilemem.

artbiha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hasan Enes Turan

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Gamegaraj haftanın sistemlerinden alın kısa bir zaman içerisinde bu bütçedeki bilgisayarlarda çok bir oynama olmaz

Top Bottom