M mikailyel 80+ Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Mikail 14 Mayıs 2022 #14 Benim görüşüm yıl sonu alınması daha mantıklı gibi seçimler yaklaşmış olacak ve seçim için tüm kozlar oynanacak ve piyasalar azalır sadece bilgisayar için değil araba TV telefon vb. Olmayada bilir tabi bilmiyorum
Benim görüşüm yıl sonu alınması daha mantıklı gibi seçimler yaklaşmış olacak ve seçim için tüm kozlar oynanacak ve piyasalar azalır sadece bilgisayar için değil araba TV telefon vb. Olmayada bilir tabi bilmiyorum
GodlyPain 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,423 14 Mayıs 2022 #15 ibrahimcancl yazmış: bende seninki gibi bir şey dizmek istiyorum ama anakart ne kadar uygun olursa iyi olur dmden yardım eder misin Devamı için tıklayın... Ben anakartı biraz abartı aldım, daha düşük modellere başvurabilirsin. DM'den yardımcı olurum tabii ki yaz
ibrahimcancl yazmış: bende seninki gibi bir şey dizmek istiyorum ama anakart ne kadar uygun olursa iyi olur dmden yardım eder misin Devamı için tıklayın... Ben anakartı biraz abartı aldım, daha düşük modellere başvurabilirsin. DM'den yardımcı olurum tabii ki yaz
Emrullah Güner 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 356 Dahası Reaksiyon skoru 94 İsim Emrullah Güner 14 Mayıs 2022 #16 DestinySprinter yazmış: Son zamanlarda bitcoin ve etherium düşüşte ama dolar yükselişte. Şimdi mi yoksa biraz daha bekleyip yaz aylarında PC almak mı daha mantıklı? Devamı için tıklayın... belli olmaz
DestinySprinter yazmış: Son zamanlarda bitcoin ve etherium düşüşte ama dolar yükselişte. Şimdi mi yoksa biraz daha bekleyip yaz aylarında PC almak mı daha mantıklı? Devamı için tıklayın... belli olmaz