Neler Yeni

Bu zippo orijinalmidir ?

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
orijinallikten ziyade bence fiyata bakın.

zippo kutuludur, ben daha kutusuz görmedim ''satın alırken''
abd ve güney amerikada benzinliklerde normal düz çakmak gibi satıldığını duydum, hatta oradan giden gelen arkadaşlardan çokça hediye de geldi ama kutuluydu. 14 dolara gayet iyi ürünler var orada burada 2kya millete çakılanlar.
bu en dandik olan 11-12 usd olanlardan da olabilir direkt çakmada olabilir. Zippo zaten kutusu veya sertifikası yoksa ya da eskiyse anlamanın en kolay yolu ''sesi'' ve ''çakmak yönü'' (sıfır için ses, eskiler için tamir vb. edilmediyse ses + çakmak yönü)

Bu ürüne o para verilmez o apayrı bir konu.

vergi falan ne çıkıyor bilmiyorum ama buda orijinal amazon de gönderiyordu forumdan baya kişi aldı bende aldım orijinal buda ve kutulu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kutulu o niye kutusuz anlamadım açıkçası

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orijinallikten ziyade bence fiyata bakın.

zippo kutuludur, ben daha kutusuz görmedim ''satın alırken''
abd ve güney amerikada benzinliklerde normal düz çakmak gibi satıldığını duydum, hatta oradan giden gelen arkadaşlardan çokça hediye de geldi ama kutuluydu. 14 dolara gayet iyi ürünler var orada burada 2kya millete çakılanlar.
bu en dandik olan 11-12 usd olanlardan da olabilir direkt çakmada olabilir. Zippo zaten kutusu veya sertifikası yoksa ya da eskiyse anlamanın en kolay yolu ''sesi'' ve ''çakmak yönü'' (sıfır için ses, eskiler için tamir vb. edilmediyse ses + çakmak yönü)

Bu ürüne o para verilmez o apayrı bir konu.

vergi falan ne çıkıyor bilmiyorum ama buda orijinal amazon de gönderiyordu forumdan baya kişi aldı bende aldım orijinal buda ve kutulu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kutulu o niye kutusuz anlamadım açıkçası
amerikadan alınma dedi üstünde made in usa yazıyor

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Oda dediğime geliyor zaten hocam, Türkiye'den orijinal kutulu sertifikalı ürünü almak varken. Ve iki linkte de daha ucuz,
misal bunun arkasında direkt walmart yazıyor ama hem kutular uyuşmuyor hem de fiyat zaten saçmalık.
ekstra bir fiyat aldıysanız düşünebilir. Ama attığım linklerde (amazon de olan 1000 tl vergisi var mı bilmiyorum çok önce aldım) trendyol 1175tl sanırım.

Orijinal olsa dahi almazdım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-02-24 000030.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-24 000030.png
    22.3 KB · Hit: 27
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,630
Üyeler
159,645