Bu akşam açtığım konu hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. Aslında böyle bir konu açmayacaktım ama herkes konuştu konuştu şimdide kimseden bir cevap alamıyorum.
Öğlen bu konuyla karşılaştım ;
Konuyu okuyunca aklıma bunun monitör versiyonunu yapmak geldi. Çünkü küçük yada büyük oldukça fazla sorunu olan monitör var.
Saat 14:30'da yapmaya başladığım araştırmalarda birçok monitöre baktım, kullanıcı yorumlarına baktım, DA forum ve diğer forumlarda monitörü kullanan kişilerin monitör hakkındaki yorumlarına baktım.
Rtings verilerini kontrol ettim ve bazı yabancı web sitelerinden bilgi aldım. Araştırdığım ve sorununu bildiğim kadarını liste haline getirip konuyu açtım;
5.30 saatlik araştırma sonrasında konuyu açtığımda -Monitör mü kaldı? -Bu arkadaşın ghosting sorunu var gibi söylemlerle dalga geçildi.
Benim açtığım konudaki bilgiler çok yüzeysel diğer açılan konudaki bilgiler çok mu derinsel sanki? Daha ne yazmam gerekiyor o monitörün sorunu olduğunu anlatmam için?
Hadi yüzeysel sözünü anlarım o kadar araştırıp monitörün altına sadece 1 tane cümle yazıyorum. Ezbere dayalı olduğu nereden çıktı? Rütbesiz biri her zaman hiç araştırmadan ezbere mi konuşuyor?
Teşekkürler
Öğlen bu konuyla karşılaştım ;
Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...
forum.donanimarsivi.com
Konuyu okuyunca aklıma bunun monitör versiyonunu yapmak geldi. Çünkü küçük yada büyük oldukça fazla sorunu olan monitör var.
Saat 14:30'da yapmaya başladığım araştırmalarda birçok monitöre baktım, kullanıcı yorumlarına baktım, DA forum ve diğer forumlarda monitörü kullanan kişilerin monitör hakkındaki yorumlarına baktım.
Rtings verilerini kontrol ettim ve bazı yabancı web sitelerinden bilgi aldım. Araştırdığım ve sorununu bildiğim kadarını liste haline getirip konuyu açtım;
Rehber - Sorunlu Monitörler ve Sorunları
Sorunu olan monitörleri sizler için listeledim, monitör seçimi yapacaklara yardımcı olur umarım bu liste. Sizinde monitörünüzde kronik bir problem varsa örneğin: Overdrive ayarını yapınca freesync kapanması veya parlaklıkta azalma, ekranda titreme vs. lütfen yazın ki liste zenginleşsin. Bir...
forum.donanimarsivi.com
5.30 saatlik araştırma sonrasında konuyu açtığımda -Monitör mü kaldı? -Bu arkadaşın ghosting sorunu var gibi söylemlerle dalga geçildi.
Benim açtığım konudaki bilgiler çok yüzeysel diğer açılan konudaki bilgiler çok mu derinsel sanki? Daha ne yazmam gerekiyor o monitörün sorunu olduğunu anlatmam için?
Hadi yüzeysel sözünü anlarım o kadar araştırıp monitörün altına sadece 1 tane cümle yazıyorum. Ezbere dayalı olduğu nereden çıktı? Rütbesiz biri her zaman hiç araştırmadan ezbere mi konuşuyor?
Teşekkürler