Steelseries Rival 3 var. 800 lira gibi bi fiyati var kablolu. Bütçen kalmişta olur ekstra.arkadaşlar kablolu olursa sevinirim 1-1.3k
hyperx pulsefire haste öneriyor çevrem o nasıl bir mouse sizce ? bu ikisi önerildi bana rival 3 ve dediiğim mouseSteelseries Rival 3 var. 800 lira gibi bi fiyati var kablolu. Bütçen kalmişta olur ekstra.
Bilmiyorum hocam hyperx pulsefire hasteyi ama biraz inceledim. Güzel bir mouse benziyo anca daha once kullanmadim ama öneren varsa o da alınabilir. Rival 3 zaten fp bir model çoğu kişi kullanıyo güzel bir mouse rival 3 de.hyperx pulsefire haste öneriyor çevrem o nasıl bir mouse sizce ? bu ikisi önerildi bana rival 3 ve dediiğim mouse
Neden hocam bence fp iyi bir mouserival 3 alma güzel mouse değil.
prime fps çok daha iyi bir mouse ve daha ucuzNeden hocam bence fp iyi bir mouse
neyi fpNeden hocam bence fp iyi bir mouse
hocam ben kablolu istiyorum kablosuzdan pek hoşlaşmıyorum
yeni çıktı her özelliği çok iyi duruyor , kablolu istersen de pulsefire haste iyidir
prime fps çok daha iyi bir mouse ve daha ucuz
kablolu kullanırsınhocam ben kablolu istiyorum kablosuzdan pek hoşlaşmıyorum
bence pişman etmicek bi mousa benziyor malzeme parça kalitesi sağlam
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablolu kullanırsın
hocam ben kablolu istiyorum kablosuzdan pek hoşlaşmıyorum
üstü tırtıklı olmasa denemek için 2. mouse olarak alabilirdim güzele benziyor fiyatta iyiBence de zaman kablosuza da dönme imkanın oluyo sonuçta.
Evet bende farkettim. Bende ayni sekilde almayı planliyodum ama tırtıklı olması vazgeçirdi.üstü tırtıklı olmasa denemek için 2. mouse olarak alabilirdim güzele benziyor fiyatta