Yanlış haber verme sınav bize girceksınav için diyorsan
üzgünüm dostum sınavlara gideceğiz
e azıcık çalışsaydınız be kanks bizede lgs girecek sizin kadar ağlamadık beYanlış haber verme sınav bize gircek
Hocam Konu dışı ama imzanız dikkatimi çekti discorddan ekleyemiyorum beni eklerseniz müteşekkir olurum. Halil#3956e azıcık çalışsaydınız be kanks bizede lgs girecek sizin kadar ağlamadık be
Sınavların erteleneceğini sanmıyorum hocam.Dostlar merhaba. Sanırım bugün bilim kurulu toplanmış, doğru mudur? İnternette birçok haber sitesinde öyle yazıyor da. Yanıtlarınızı bekliyorum.
sınavdan sonra ağlamae azıcık çalışsaydınız be kanks bizede lgs girecek sizin kadar ağlamadık be
eğer sınavlar tamamen iptal olursa yalan beyandn mahkemeye veririm ekran görüntüsü elimdesınav için diyorsan
üzgünüm dostum sınavlara gideceğiz
toplandılar mı bilmiyorum
açıklamalarıda bilmiyorum
Yav boş yapma LGS'ye biz de girdik aynı sınavı tekrar yapsalar ya da size yapacakları şeklini 500 alırım olmazsa 1 yanlışım olur çok zormuş gibi konuşuyonuz ya bir de biz çalışmadığımız için böyleyiz sene boyu 1 sınava çalışırsan ağlamazsın tabii boş boş konuşuyonuze azıcık çalışsaydınız be kanks bizede lgs girecek sizin kadar ağlamadık be
abi ozur dilerimeğer sınavlar tamamen iptal olursa yalan beyandn mahkemeye veririm ekran görüntüsü elimde
yapacakları sınav vahiylemi indi sana ayriyetten öyle konuşacana alsaydın 500 puan bu arada 1.dönem sınavlarınıda oldukeğer sınavlar tamamen iptal olursa yalan beyandn mahkemeye veririm ekran görüntüsü elimde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yav boş yapma LGS'ye biz de girdik aynı sınavı tekrar yapsalar ya da size yapacakları şeklini 500 alırım olmazsa 1 yanlışım olur çok zormuş gibi konuşuyonuz ya bir de biz çalışmadığımız için böyleyiz sene boyu 1 sınava çalışırsan ağlamazsın tabii boş boş konuşuyonuz
görüşürüz sınavdan sonra ss alıyorumsınavdan sonra ağlama
469 aldım geçen senenin sınavından onda da enayilik yaparak az çalıştım günde 3 4 saat oyun oynuyordum ayrıca bunlar vahiyle indi evet çünkü pandemide sınavların olacağını ben simülasyonda bile olsa yapmam herhalde simülasyonun saçmalama evresinde filanızyapacakları sınav vahiylemi indi sana ayriyetten öyle konuşacana alsaydın 500 puan bu arada 1.dönem sınavlarınıda olduk
Mesaj otomatik birleştirildi:
görüşürüz sınavdan sonra ss alıyorum
geçen sene de bize girmişti seneye sende ağlarsıne azıcık çalışsaydınız be kanks bizede lgs girecek sizin kadar ağlamadık be