Neler Yeni

Yardım Mediamarkt telefon iade alır mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zexius

80+ Bronze
Normal şartlarda almaları gerekiyor.
Sözde alman devi mediamarkt ama sözde işe gelince muhtemelen benim ağzıma """"""'lar gibi geliyor yani işin kötü tarafıda hem bekliyorsun hemde ya iade almazlarsa diye kendini yıpratıyorsun bu zamana kadar kutusu açılmış monitör'de iade ettim kulaklıkta iade ettim mediamarkta bir o kadar da alışveriş yaptım hiçbirinde sıkıntı çıkmadı ama konu telefon olunca işler biraz sıkıntıya giriyor bilmiyorum normalde kulaklığıda hijyen ürünü diyip iade almıyabilirlerdi ama onu direkt almışlardı telefonda işler nası bilmiyorum.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Sözde alman devi mediamarkt ama sözde işe gelince muhtemelen benim ağzıma """"""'lar gibi geliyor yani işin kötü tarafıda hem bekliyorsun hemde ya iade almazlarsa diye kendini yıpratıyorsun bu zamana kadar kutusu açılmış monitör'de iade ettim kulaklıkta iade ettim mediamarkta bir o kadar da alışveriş yaptım hiçbirinde sıkıntı çıkmadı ama konu telefon olunca işler biraz sıkıntıya giriyor bilmiyorum normalde kulaklığıda hijyen ürünü diyip iade almıyabilirlerdi ama onu direkt almışlardı telefonda işler nası bilmiyorum.
Alırlar hocam daha 3 günlük cihaz.

Zexius

80+ Bronze
Konu ile ilgili yarın bir güncelleme yaparım. Bugün hepsibuarada'ya girip sonuç var mı yok mu diye bakmak istemiyorum şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alırlar hocam daha 3 günlük cihaz.
İnşallah hocam her geçen gün fenalaşıyorum bende panik atakta var, ne yapacağımı şaşırıyorum. Halden anlayan bir yetkili benim ürünümle ilgilenir diye dua etmekten başka çarem yok konuyu thh taşıyalım desen orası 6 ay daha çok yıpratıyor kısacası bir firmanın ağızının ucundayım hayır derlerse hiçbişey yapamm evet derlerse ömür boyu mediamarkt'tan alışveriş yaparım çok ciddiyim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,611
İsim
Mert Can Ergün
Cimrilik yapmazsa alır

GirayHan

80+ Platinum
S23 aldım dostlar normalde iade etme gibi bir düşüncem yoktu internette gördüğüm kadarıyla boyutu tatmin ediciydi yakınımda da görebileceğim mağaza olmadığı için hepsibuarada üzerinden almak zorunda kaldım satıcı mediamarkt şuan ürün kendilerine ulaşmış inceleniyor yazıyor muhtemelen bugün veya en geç yarın red veya onay kararı çıkar çok gerginim bu hafta başından beri elim ayağım titriyor ya iade olmazsa ne yaparım diye mediamarkta aranıza internetten alıp, iade eden oldu mu? cihazın boyutu gerçekten çok küçük elime küçük geldi.
koşulsuz iade hakkın var kardeşim.

olmaz falan derler ürünü yollarlarsa kargoda teslim alma.

2-3 defa gitsin gelsin gerekirse. sonra bu olurken thh başvur ve şikayet dosya numarasının son 2 hanesi almayacak şekilde bi ekran görüntüsü çek yolla karşı tarafa ve davalık olduğunu ürünü teslim almayacağını söyle.

işe yarayan bir taktiktir.

bunlar kimi yersek diye takılan firmalar. seni yiyemeyeceklerini anlat gerisi kolay.

Zexius

80+ Bronze
koşulsuz iade hakkın var kardeşim.

olmaz falan derler ürünü yollarlarsa kargoda teslim alma.

2-3 defa gitsin gelsin gerekirse. sonra bu olurken thh başvur ve şikayet dosya numarasının son 2 hanesi almayacak şekilde bi ekran görüntüsü çek yolla karşı tarafa ve davalık olduğunu ürünü teslim almayacağını söyle.

işe yarayan bir taktiktir.

bunlar kimi yersek diye takılan firmalar. seni yiyemeyeceklerini anlat gerisi kolay.
Mediamarkt tarafından arandım hocam Şikayetvarda şikayet açmıştım size de atayım desteklerseniz sevinirim. bir hanfendi cayma hakkımın olduğunu bir problem olmayacağını iletti normalde ölümüne cayma hakkınzı yok diye tilt ederler. Ama bu hanfendi içime su serpti sanırım işler olumlu yönde gidecek gibi konu ile ilgili güncellemeleri yapacağım aman o volkan denen şaklaban gelip konuya boş boş yazmasın yeter.

ilgili şikayet:https://www.sikayetvar.com/media-markt/media-markt-14-gunluk-iade-suresi-icinde-iade-almiyor

GirayHan

80+ Platinum
Mediamarkt tarafından arandım hocam Şikayetvarda şikayet açmıştım size de atayım desteklerseniz sevinirim. bir hanfendi cayma hakkımın olduğunu bir problem olmayacağını iletti normalde ölümüne cayma hakkınzı yok diye tilt ederler. Ama bu hanfendi içime su serpti sanırım işler olumlu yönde gidecek gibi konu ile ilgili güncellemeleri yapacağım aman o volkan denen şaklaban gelip konuya boş boş yazmasın yeter.

ilgili şikayet:https://www.sikayetvar.com/media-markt/media-markt-14-gunluk-iade-suresi-icinde-iade-almiyor
şaklaban çok boşver sen takma.

iade alırlar. mediamarkt olması iyi olmuş. satıcı ahmet mehmet olsaydı sıkıntı yaratırlardı.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,611
İsim
Mert Can Ergün
Niye ceza yedi

Zexius

80+ Bronze
Güncelleme: Ürünü direkt cuma günü sabah 09:30 gibi iade aldılar foruma geç yazma sebebim yönetimin yanlış ve boş kararlar vermesi sonucu uzaklaştırılma yedim bu mesajın altına onunla ilgilide açıklama yapacaım.

@GirayHan O 14 günlük iade hakkı olmuyor diyen arkadaşada kapak olarak bu konuyu atarsınız artık. :D

Ceza konusuna gelirsek, adam anam avradıma sövüyor. Adama herhangi bir şekilde işlem uygulanmıyor gelip bana 4 gün uzaklaştırma cezası veriyorsunuz. Bana ceza vereceğinize, adama ceza versenize? neymiş kavga çıkarıyormuşum? adam anama avradıma söverken adama uzaklaştırma vermezken nerdeydiniz? @Mehmet Yılmaz

@Sweyetsn komik olan nedir?

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arda
Güncelleme: Ürünü direkt cuma günü sabah 09:30 gibi iade aldılar foruma geç yazma sebebim yönetimin yanlış ve boş kararlar vermesi sonucu uzaklaştırılma yedim bu mesajın altına onunla ilgilide açıklama yapacaım.

@GirayHan O 14 günlük iade hakkı olmuyor diyen arkadaşada kapak olarak bu konuyu atarsınız artık. :D

Ceza konusuna gelirsek, adam anam avradıma sövüyor. Adama herhangi bir şekilde işlem uygulanmıyor gelip bana 4 gün uzaklaştırma cezası veriyorsunuz. Bana ceza vereceğinize, adama ceza versenize? neymiş kavga çıkarıyormuşum? adam anama avradıma söverken adama uzaklaştırma vermezken nerdeydiniz? @Mehmet Yılmaz

@Sweyetsn komik olan nedir?
Buna mı takıldın hocam cidden, çatacak yer arıyorsun herhalde, 14 günlük iade diyen arkadaşa kapak olarak bu konuyu atarsanız lafına güldüm.

Zexius

80+ Bronze
Buna mı takıldın hocam cidden, çatacak yer arıyorsun herhalde, 14 günlük iade diyen arkadaşa kapak olarak bu konuyu atarsanız lafına güldüm.
Ben çatacak yer aramıyoumda, sen bela arıyorsun herhalde? o arkadaşın yaptığı çirkeflikleri görseniz sizde aynı tepkileri verirdiniz öğlen öğlen birbirimizi kırmayalım. İyi forumlar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,227
Üyeler
160,999
Son üye
KthyDelikanlısı
Top Bottom