Bugün doğum günüm doğum günü emojisi güzel

furkankong

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
donanım arşivi ailesinin yaptığı profilimizde duran emoji çok güzel olmuş elinize sağlık donanım arşivi ailesi doğum günümde bi elden ring alacam kendime hediye olarak valorant skin alacaktım vazgeçtim elden ring alıp oyunu oynama vakti.

donanım arşivi ailesinin yaptığı profilimizde duran emoji çok güzel olmuş elinize sağlık donanım arşivi ailesi doğum günümde bi elden ring alacam kendime hediye olarak valorant skin alacaktım vazgeçtim elden ring alıp oyunu oynama vakti.
doğum günü hediyesi olarak bi RTX 5070 TI

Doğum gününüz kutlu olsun.

dogum gunun kutlu olsun

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu senelere.
teşekkür ederim dostum hep birlikte nice mutlu senelerimiz olsun
doğum günü hediyesi olarak bi RTX 5070 TI
yok yav o kadar değil max elden ring alabilirim kendime
Doğum gününüz kutlu olsun.
teşekkür ederim dostum iyiki varsınız
teşekkür ederim sağolun
dogum gunun kutlu olsun
teşekkür ederim dostum sağolun
Mutlu yıllar kardeşim
sağol dostum nice güzel senelere inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valorant tan sana skin göndermek isterim
@Mahmut Yılmaz teşekkür ederim dostum düşünmen yeter ama cidden göndermek istersen iletişim adresi veya steam adresi bırakabilirim öyle vp kodu gönderebilirsin sanırım göndermesende yine sağol dostum

Geri