Amin, yerinde bir karar olmuşArtık değişmem gerektiğini son 5 senemin vermiş olduğu deneyimle teyit ettim bugün genel bir tövbe yaptım bu hayatta tek gerçek Rabbimiz gerisi Hepsi yalan Allah c.c Bizleri Hizmet Hareketinin birer ferdi eylesin
Valla benim anakartta sorun var ne kadar reset attiysamda tekrar yanlış yollara saptım.Artık değişmem gerektiğini son 5 senemin vermiş olduğu deneyimle teyit ettim bugün genel bir tövbe yaptım bu hayatta tek gerçek Rabbimiz gerisi Hepsi yalan Allah c.c Bizleri Hizmet Hareketinin birer ferdi eylesin
İşlemci arızalı işlemciValla benim anakartta sorun var ne kadar reset attiysamda tekrar yanlış yollara saptım.
O kadar sıkıntılıymış ki sorunun nerde olduğunu bile bilmiyoruzİşlemci arızalı işlemci
Hocam Naptınız Tüm kumar borcundan falan mı Kurtuldunuz ,Evlendiniz mi yani ne olduda Bı anda aklınıza geldi yani bunlar değilse geriye sadece 1 seçenek kalıyor Lavaboda yalnız kaldığında o duvara boş boş bakıp hayatı Sorgulayıp 1 günlük motivasyonun yüklenmiş ve 2-3 gün sonra unutucaksın. hangisi?Artık değişmem gerektiğini son 5 senemin vermiş olduğu deneyimle teyit ettim bugün genel bir tövbe yaptım bu hayatta tek gerçek Rabbimiz gerisi Hepsi yalan Allah c.c Bizleri Hizmet Hareketinin birer ferdi eylesin
Tek bir dünde olacak bir şey değil. Zamana iyi yaymalısın yoksa tekrar eskiye dönme ihtimalin yüksek. Ben geçen sene çeki düzen vermeye başladım yavaş yavaş düzeliyorum gibi.Artık değişmem gerektiğini son 5 senemin vermiş olduğu deneyimle teyit ettim bugün genel bir tövbe yaptım bu hayatta tek gerçek Rabbimiz gerisi Hepsi yalan Allah c.c Bizleri Hizmet Hareketinin birer ferdi eylesin
Ben sade seviyorum buzla birlikteYarın viski kolayla mı içilir sodayla mı diye konu açsan çok epik olurdu