Rammstein
80+ Silver
Üni arkadaşlarıyla fotosu var mıymış hiç araştır bakalım?Reis üniversite mezunu olarak gözüküyor otobiyogrofisinde
Üni arkadaşlarıyla fotosu var mıymış hiç araştır bakalım?Reis üniversite mezunu olarak gözüküyor otobiyogrofisinde
o zaten merkel candir ve gerisi heycandir.Sen Merkel'e ver başbakanlık için yeter.
Bu konuda CHP ye laf atılmasına izin veremem. Ekonomi bakanımız Cumhurbaşkanının Damadı.
İktidarı savunan bir mesajım yok. Hatta iktidardan nefret ediyorum. Ama iktidardan 5 nefret ediyorsam CHP ve HDP'den 10 nefret ediyorum.Oyum donanım arşivine(!)
Aynen bro yani dolar 7,76 oldu bayağı ucuzladı bilgisayar parçalarının fiyatları acayip düştü acayip mutluyuz.
66 yaşında birinin üni fotosu olmasini bekleyemezsin kralÜni arkadaşlarıyla fotosu var mıymış hiç araştır bakalım?
kemal kılıçtar oglunu bende sevmiyorum ama işini hakkıyla yapan insanlarda varİktidarı savunan bir mesajım yok. Hatta iktidardan nefret ediyorum. Ama iktidardan 5 nefret ediyorsam CHP ve HDP'den 10 nefret ediyorum.
dedemin var 70 yaşında knk66 yaşında birinin üni fotosu olmasini bekleyemezsin kral
kim mesela?kemal kılıçtar oglunu bende sevmiyorum ama işini hakkıyla yapan insanlarda var
Ben bir şey demedim zaten kankam sen raad olİktidarı savunan bir mesajım yok. Hatta iktidardan nefret ediyorum. Ama iktidardan 5 nefret ediyorsam CHP ve HDP'den 10 nefret ediyorum.
mansur yavaş gibi tabi tercih ve kişilik meselesi adamın yaptıgı hamleleri ben beğeniyorum knkkim mesela?
ama CHP'ye laf atılmasına izin veremem diyorsun. Kemal K. nun fetö kuklası olduğunu görebilmen gerek. bir dediği bir dediğini tutmuyor adamın, CHP gidip Azerbaycan yerine Ermenistan'ı destekliyor ve hala milletten Atatürk sayesinde oy alıyor?Ben bir şey demedim zaten kankam sen raad ol
Dünyayı asus rog yönetsin.o zaten merkel candir ve gerisi heycandir.
Dedene selamimi söyle kamerayi nereden bulmuş reiskemal kılıçtar oglunu bende sevmiyorum ama işini hakkıyla yapan insanlarda var
Mesaj otomatik birleştirildi:
dedemin var 70 yaşında knk
Yok oyle bir şey demdim ...ama CHP'ye laf atılmasına izin veremem diyorsun. Kemal K. nun fetö kuklası olduğunu görebilmen gerek. bir dediği bir dediğini tutmuyor adamın, CHP gidip Azerbaycan yerine Ermenistan'ı destekliyor ve hala milletten Atatürk sayesinde oy alıyor?
AKP de din sayesinde alıyor.