Ben sanmıyorum chp e atacaklarını bildiğim kadarıyla bugün meclisde hdp nin çıkısına destek vermedi chp iyi partiYa Allah aşkına millet nereye ayaklanıyor.
Adam istediğini yolluyor hapise.
Tek bir tane bağımsız yayın yapabilen gazeteci yok.
demirtaşı hapse attığında halk ayaklanmıyorsa parti kapatıldığında da ayaklanmaz.
çözümü başka partiye oy atmakta bulur.
bu kadar basit.
e bu başka partiler chp,iyi ve saadet partisi olacağı için kapatmıyorlar.
Aga kalk, kurmaya gidiyoruzBen @MBZ| 'ye verirdim.
Reis bir yandan onlar da haklı. Kemal K. Daha dün HDP yi savundu ? HDP nin ne mal olduğunu anlatmama gerek yok.bu konuyu nasıl yeni gördüm bilmiyorum ama bir ülkede dolar 8 e euro 10 dayandıysa ve halla akp ye oy verenler de varsa bu ülke bunu hakediyor kardeşim
bu bugün kim kimi savundu kim kime el altından ittifak yaptı umrumda değil ama muhharem ince bizi 2-3 yıl önce uyardı bence türkiye artık parti değil adam seçmeli çünkü parti ye göre oy veren çok insan var mesela bugün hdp yada akp iyi bir aday çıkarırsa neden onlara oy vermiyeyim insanlarımız objektif olamıyor bu mesele parti değil kişilik meselesi olmalıReis bir yandan onlar da haklı. Kemal K. Daha dün HDP yi savundu ? HDP nin ne mal olduğunu anlatmama gerek yok.
ben hiç oy kullanmamayı yeğlerdim seçeneğim olsa eğerFORUMDA SİYASET YASAK DEĞİLDİR!
DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.donanimarsivi.com
Olası bir erken seçimde veya 2023'de olacak olan seçimde kime oy vermeyi düşünüyorsunuz şuan?
Lütfen anketteki seçenekleri işaretleyin, tek tek yorum yazmayın.
akp kazanır ülkenin yaşlı kesimi zaten o oyların %60 70'i onlar oluşturuyorlarFORUMDA SİYASET YASAK DEĞİLDİR!
DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.donanimarsivi.com
Olası bir erken seçimde veya 2023'de olacak olan seçimde kime oy vermeyi düşünüyorsunuz şuan?
Lütfen anketteki seçenekleri işaretleyin, tek tek yorum yazmayın.