Neler Yeni

Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirdiniz?

Oy vereceğiniz parti:

• AKP

Oylar: 58 29.4%
  • CHP

Oylar: 79 40.1%
  • MHP

Oylar: 8 4.1%
  • İYİ Parti

Oylar: 27 13.7%
  • HPD

Oylar: 0 0.0%
  • Deva Partisi

Oylar: 15 7.6%
  • Gelecek Partisi

Oylar: 6 3.0%
  • Saadet Partisi

Oylar: 4 2.0%

• Oy kullanan toplam üye
    197
  • Anket kapatıldı .

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Ya Allah aşkına millet nereye ayaklanıyor.
Adam istediğini yolluyor hapise.
Tek bir tane bağımsız yayın yapabilen gazeteci yok.
demirtaşı hapse attığında halk ayaklanmıyorsa parti kapatıldığında da ayaklanmaz.
çözümü başka partiye oy atmakta bulur.
bu kadar basit.
e bu başka partiler chp,iyi ve saadet partisi olacağı için kapatmıyorlar.
Ben sanmıyorum chp e atacaklarını bildiğim kadarıyla bugün meclisde hdp nin çıkısına destek vermedi chp iyi parti

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Çok merak ediyorum Türkiye hiç bu kadar siyasi bir boşluk içine daha önce düştümü şuan kimseye vermem vermek istemiyorum

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Meral Akşener fakat CHP tarafında Mansur Yavaş

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Hiç biri iyi değil hepsi kendi çıkarlarını düşünüyor halkın içinden biri olsa harika olurdu mesela kendileri son model arabalara binip, evlerinde otururken biz bir apartman dairesinde asgari ücretle geçinmeye çalışıyoruz hiç adaletli bir ülkede değiliz ):

ÆMRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
NoOb_GaMeR
bu konuyu nasıl yeni gördüm bilmiyorum ama bir ülkede dolar 8 e euro 10 dayandıysa ve halla akp ye oy verenler de varsa bu ülke bunu hakediyor kardeşim

T.P.G.

80+ Titanium
bu konuyu nasıl yeni gördüm bilmiyorum ama bir ülkede dolar 8 e euro 10 dayandıysa ve halla akp ye oy verenler de varsa bu ülke bunu hakediyor kardeşim
Reis bir yandan onlar da haklı. Kemal K. Daha dün HDP yi savundu :D? HDP nin ne mal olduğunu anlatmama gerek yok.

ÆMRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
NoOb_GaMeR
Reis bir yandan onlar da haklı. Kemal K. Daha dün HDP yi savundu :D? HDP nin ne mal olduğunu anlatmama gerek yok.
bu bugün kim kimi savundu kim kime el altından ittifak yaptı umrumda değil ama muhharem ince bizi 2-3 yıl önce uyardı bence türkiye artık parti değil adam seçmeli çünkü parti ye göre oy veren çok insan var mesela bugün hdp yada akp iyi bir aday çıkarırsa neden onlara oy vermiyeyim insanlarımız objektif olamıyor bu mesele parti değil kişilik meselesi olmalı

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Geçenlerde Ahmet Davutoğlu'nun bir sohbetini gördüm, siyaset amaçlı değil ama ben kesinlikle ona verirdim. Çok samimi geldi. 2023 sadece onlara değil bana da yarıyor 18 yaşına gireceğim. İşte o zaman seçim olursa kesinlikle Ahmet Davutoğlu'na veririm. Şimdiye kadar malum kişiyi destekledik de ne oldu. Hep aynı kişi/kişileri seçecek değiliz ya

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
FORUMDA SİYASET YASAK DEĞİLDİR!

Olası bir erken seçimde veya 2023'de olacak olan seçimde kime oy vermeyi düşünüyorsunuz şuan?

Lütfen anketteki seçenekleri işaretleyin, tek tek yorum yazmayın.
ben hiç oy kullanmamayı yeğlerdim seçeneğim olsa eğer
Mesaj otomatik birleştirildi:

FORUMDA SİYASET YASAK DEĞİLDİR!

Olası bir erken seçimde veya 2023'de olacak olan seçimde kime oy vermeyi düşünüyorsunuz şuan?

Lütfen anketteki seçenekleri işaretleyin, tek tek yorum yazmayın.
akp kazanır ülkenin yaşlı kesimi zaten o oyların %60 70'i onlar oluşturuyorlar

Top Bottom