Bugün siparişlerini verdiğim sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum

HAYIRLI OLSUN hocam 5070 olan hazır sistemi bilerekmi almak istemediniz.

gpu cpu ve kasa vatandan indirimlerle aldım, ram ve soğutucu gaminggen, anakart amazon, ssd n11 hocam
pahalı hocam ekran kartı inno3d pek kaliteli değil, anakart b650 800 serisi alınır bu fiyata, işlemci soğutucu iyi ama ileri dönük değil ilerde işlemci yükseltirsen bi 78003d falan alsan yetmez ve 48k fazla bu sistem için

HAYIRLI OLSUN hocam 5070 olan hazır sistemi bilerekmi almak istemediniz.

sağolun hocam attığınız sistemi yeni gördüm, ram vs gibi birkaç özelleştirme yapıldığında indirimle birlikte güzel sistem çıkıyor. Alanlara hayırlı olsun

Son düzenleme:
pahalı hocam ekran kartı inno3d pek kaliteli değil, anakart b650 800 serisi alınır bu fiyata, işlemci soğutucu iyi ama ileri dönük değil ilerde işlemci yükseltirsen bi 78003d falan alsan yetmez ve 48k fazla bu sistem için
merhaba hocam inno3d incelemesinde sessiz ve serin çalıştığını düşündüğüm için tercih ettim, sizce kaliteli olmamasının nedeni nedir?

merhaba hocam inno3d incelemesinde sessiz ve serin çalıştığını düşündüğüm için tercih ettim, sizce kaliteli olmamasının nedeni nedir?

hocam modelden modele değişir illa ki düzgün yaptıkları modeller vardır ama çok da kaliteli ürünler üreten bi marka değil. ve toplamı aldığınız fiyat yüksek

biraz pahalıya gelmiş gibi 5070 sistem vardı sanırım onun dışında inno3d kötü bir marka değil kullanmayan ve azınlık marka takıntılı kesim laf ediyor fakat iyi bir markadır xfx i bile günümüzde bilmeyip laf edenler varken neyse

Geri