bugün sokakta yaşadığım olay :D

xragu

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,352
Arkadaşım ile dışarı çıktık yürüyoduk karşıdan 3 tane kız geldi :D BENDE gizlice ortadaki benim hee dedim şakasına tabi kız bunu duydu ve sağa geçti sonra utandım hemen tüydüm :D

BUNU BİR YERDEN OKUMUŞTUM

Arkadaşım ile dışarı çıktık yürüyoduk karşıdan 3 tane kız geldi :D BENDE gizlice ortadaki benim hee dedim şakasına tabi kız bunu duydu ve sağa geçti sonra utandım hemen tüydüm :D

Hulk daha gerçekçi geldi bana.

Heh iyi sokağa çıkma yasağında sokağa çıktın sandım bende çıkma haaa :mad::mad:

Güvenlik bilgisi : √
• komiklik : √
• uyum : √
• dostluk : %50
test edildi, onaylandı √ kusursuz bir ERKEK
Sistem güvenlik bilgi oranı...
██████████████████████████████████████ %1000
zeka oranı ...
██████████████ 100%
komik oranı...
██████████████ 100%
Türkçeyi doğru kullanma oranı...
██████████████ 100%
sempati oranı...
██████████████ 100%
toplam sonuç...
██████████████ 100%
nazar duasi
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا

Size özel umarım olmuştur.

bir kız benden hoşlanıp mavi montlu bu kız senden hoşlanıyor dediğinde monutumu çıkarmıştım

Zbap IVJJJ
Gerçek olsa çok gülerdim ama çok eski :(

Karşıdan üç tane kadın dondurma yiyerek geliyormuş. Biri dondurmayı ısırarak, diğeri emerek, diğeri de yalayarak yiyormuş. Bunlardan hangisi evlidir?

Parmağında alyans olan 🤭

Geri