Neler Yeni

Bugün Yerde Kart Buldum

QWuiet

80+ Bronze
Merhaba şuan çok stresli ve pişman hissediyorum.Bugün okul dönüşü yerde italyan bir adamın bazı kartları ve kredi kartlarını gördük.Çok merak ettim felan filan derken deneme amaçlı karttan 15tl kullandım Twitch için elimde o uygulama vardı kullanmak için.Adam kartını kapatmış şuanlık,bana bir şey olur mu bunun hakkında 15 yaşındayım saatler oldu henüz şikayet gelmedi lütfen yardımcı olun
Kanka kart bu yani bir şey olmaz herhalde

OnurCiftci26

80+ Bronze
Merhaba şuan çok stresli ve pişman hissediyorum.Bugün okul dönüşü yerde italyan bir adamın bazı kartları ve kredi kartlarını gördük.Çok merak ettim felan filan derken deneme amaçlı karttan 15tl kullandım Twitch için elimde o uygulama vardı kullanmak için.Adam kartını kapatmış şuanlık,bana bir şey olur mu bunun hakkında 15 yaşındayım saatler oldu henüz şikayet gelmedi lütfen yardımcı olun
Soruşturma hayırlı olsun.

Git karakola anlat yerde buldum de.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
çöpe at kartlari kapattıysa bi anlami yok zaten

OnurCiftci26

80+ Bronze
kesin açar mı adam ki lütfen endişelendirmeyin beni kaç saat oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kartları kırdık zaten bir şey olur mu sence 15tl sadece kaç saat oldu şimdilik bir şey olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok endişeliyim kaç saat oldu adam sadwce kartını kapattı 15tl harcadım denemek için sadece
Dostum kartları niye kırıyorsunuz?? Gidip karakola teslim etsen hiçbir şey olmazdı. Yine olmaz bence ama İtalyan birisi belki çalındığını düşünüp harcama yapılan İP adresinden falan buldurmaya çalışabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Ateş
Dostum kartları niye kırıyorsunuz?? Gidip karakola teslim etsen hiçbir şey olmazdı. Yine olmaz bence ama İtalyan birisi belki çalındığını düşünüp harcama yapılan İP adresinden falan buldurmaya çalışabilir.

Son düzenleme:

verctoisgonnaback

80+ Bronze
İtalyan adam zaten 15tlsi için dava açmakla falan uğraşmaz. Olay parasını harcatmamakta ki onu da kartlarını kapattırarak halletmiş.
Korkma bir şey olmaz.
Düşünmen gereken o 15tlnin sana şuan haram olup olmadığı XD

OnurCiftci26

80+ Bronze
kartlar kırıktı birsürü kart vardı abi polise gitmeye de korktuk 15tlyi iade edebiliyor muyum adam kartını kapattı ama
Kapattıysa iade edemezsin.
İtalyan adam zaten 15tlsi için dava açmakla falan uğraşmaz. Olay parasını harcatmamakta ki onu da kartlarını kapattırarak halletmiş.
Korkma bir şey olmaz.
Düşünmen gereken o 15tlnin sana şuan haram olup olmadığı XD
15 TL için uğraşmazda belki kartlarla birlikte başka önemli şeyler de yanında düştüyse veya çalındığını düşünüyorsa polise gidebilir.

Top Bottom