Neler Yeni

BUGY-SAVAGE HAZIR SİSTEM HAKKINDA yardım istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
gökdeniz

Daha demin bir konu daha açmıştım gereksiz pahalı olduğu dile getirildiği için bunu atmaya karar verdim.

bütçem max 20k
1- Isınma problemi yaşanır mı?
2- FPS Değerlerim ortalama ne olur?(GTA 5, VALORANT, PUBG BATTLEGROUNDS...)

Daha demin bir konu daha açmıştım gereksiz pahalı olduğu dile getirildiği için bunu atmaya karar verdim.

bütçem max 20k
1- Isınma problemi yaşanır mı?
2- FPS Değerlerim ortalama ne olur?(GTA 5, VALORANT, PUBG BATTLEGROUNDS...)
bunu alırsan sıvı soğutma falan da alman lazım ama ona göre al mesela 18k bütçeye pc bak 2k ya sıvı soğutma al eğer 18k ya r5 5600 lü sistem bulursan tabi ama bi süre idare eder seni stok soğutucu o yüzden al geç
fps değerlerin ortalama 150 falan olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
gökdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu alırsan sıvı soğutma falan da alman lazım ama ona göre al mesela 18k bütçeye pc bak 2k ya sıvı soğutma al eğer 18k ya r5 5600 lü sistem bulursan tabi ama bi süre idare eder seni stok soğutucu o yüzden al geç
fps değerlerin ortalama 150 falan olu

fps değerlerin ortalama 150 falan olur
20k TL'ye bundan daha iyi pc toplanır mı? hazır sistemlerden bahsetmiyorum direkt toplamadan bahsediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

20k TL'ye bundan daha iyi pc toplanır mı? hazır sistemlerden bahsetmiyorum direkt toplamadan bahsediyorum
bir de kaç mm sıvı soğutucu gerekiyor?

https://www.itopya.com/asus-radeon-rx-7600-dual-oc-edition-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti_u23492 https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-5600-35ghz-32mb-onbellek-6-cekirdek-am4-7nm-mpk-islemci_u22721 sadece ekran kartı ve işlemci 17k dan fazla ediyor
tut ki 17k ediyor diyelim 3k ya kalanı toplayabilecek misin? toplama pc alıyosan bütçenin baya çıkması lazım
he bide 120mm sıvı soğutma yeter ha garanti olsun diyosan 240mm al

bide bütçe varsa anakartı b550 yap

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,799
İsim
Kerem Çavuş
https://www.itopya.com/asus-radeon-rx-7600-dual-oc-edition-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti_u23492 https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-5600-35ghz-32mb-onbellek-6-cekirdek-am4-7nm-mpk-islemci_u22721 sadece ekran kartı ve işlemci 17k dan fazla ediyor
tut ki 17k ediyor diyelim 3k ya kalanı toplayabilecek misin? toplama pc alıyosan bütçenin baya çıkması lazım

Sistemler hakkında gram bilgin yok milleti yalan yanlış yönlendiriyosun bir şey demeyim dedim ama birkaç kişiye daha aynısını yaptın , 5600 için sıvı soğutmaya falan gerek yok 120mm hava soğutucu aldırcağın 240mmler kadar iş yapar en az , toplama sistem için de fazla bütçeye falan gerek yok , bilgin yoksa da sus git arkadaşlarınla muhabbet et salla bişeyler yerlerse tabi

Sistem hakkında gram bilgin yok milleti yalan yanlış yönlendiriyosun bir şey demeyim dedim ama birkaç kişiye daha aynısını yaptın , 5600 için sıvı soğutmaya falan gerek yok 120mm hava soğutucu aldırcağın 240mmler kadar iş yapar en az , toplama sistem için de fazla bütçeye falan gerek yok , bilgin yoksa da sus git arkadaşlarınla muhabbet et salla bişeyler yerlerse tabi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Daha iyi parçalarla aynı performansta toplayabilirsin. 6650xt ile rx 7600 performansı aynı sayılır. CS/Valo gibi oyunlarda ikisi de aynı FPS'i verir. CS +400 sabit/ Valo 300-500 arası.

Toplam 20k

yada

Son düzenleme:
Sistemler hakkında gram bilgin yok milleti yalan yanlış yönlendiriyosun bir şey demeyim dedim ama birkaç kişiye daha aynısını yaptın , 5600 için sıvı soğutmaya falan gerek yok 120mm hava soğutucu aldırcağın 240mmler kadar iş yapar en az , toplama sistem için de fazla bütçeye falan gerek yok , bilgin yoksa da sus git arkadaşlarınla muhabbet et salla bişeyler yerlerse tabi

tabi cavuskerem arkadaş alsın attığını
2 ay sonra işlemci sıcaklığım normal mi? demesin ama

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Utku Çetin

Harbi reis sanki çok üst düzey bi sistem kullanıyoruz 120mm lik mesela alabileceğin şuanda fp en iyi kule tipi soğutuculardan biri se 224 xts ayrıca ileride pcye güncelleme yapmayacaksan b450 de yeterli

tabi cavuskerem arkadaş alsın attığını
2 ay sonra işlemci sıcaklığım normal mi? demesin ama
Ayrıca demez adam gibi termal macunu yenilerse istediği kadar kullanır

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
gökdeniz

dostum teşekkür ederim yardımın için, attığım sistem hakkında genel yorumun ne olur? lütfen biraz yardıma ihtiyacım var pişman olmak istemiyorum.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,799
İsim
Kerem Çavuş
dostum teşekkür ederim yardımın için, attığım sistem hakkında genel yorumun ne olur? lütfen biraz yardıma ihtiyacım var pişman olmak istemiyorum.
Bugün donanımarşivi hazır sistem çıkarıcak ilk önceliğin o olsun pcye geçince birkaç sistem önerisi atacağım

Top Bottom