Arda54_TR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,347
TV kaç inch?Dostlar sistemi Vestel Marka bir tv ye bağladım fakat Görüntü çok bulanık bunu nasıl düzeltebilirim
Windovsta 1080p gözüküyor fakat Tv doğru bir 1080p göstermiyor
Bizde de vestel TV var garantisi bittiği anda uydu alıcısı bozuldu, yeniydi bir devestel sıkıntılı bir marka bende telefonu var.
ekranı kafayı yiyor birşeyler oluyor suan işlemcisi kaç derec dur
65 olmuş uçuşa geçti telefon
tvside var onunda ses kalitesi kotu
türkiye vestelleniyor değil türkiye gg oluyor olmalıydı sloganlarıBizde de vestel TV var garantisi bittiği anda uydu alıcısı bozuldu, yeniydi bir de
80 ekran için 1080p çok düşük bir değer. Biz 27 inç 1080p monitörde bile pikselleri sayarsın diyoruz 80 inç te sen düşün yaniValla 80 ekran falan
Ona bakarsan ben başka bir tvye bağlamıştım LG 102 ekran gayet net görüntü80 ekran için 1080p çok düşük bir değer. Biz 27 inç 1080p monitörde bile pikselleri sayarsın diyoruz 80 inç te sen düşün yani
TV 1080p ye uyum sağlamıyor fakat ayarlarda 1080p olarak gözüküyor80 ekran için 1080p çok düşük bir değer. Biz 27 inç 1080p monitörde bile pikselleri sayarsın diyoruz 80 inç te sen düşün yani
O zaman yukarıda da dendiği gibi sorun TV de. Bizde kaç ekran olduğunu hatırlamadığım ama büyük sayılabilecek bir Arçelik tv var, uzaktan baktığımda sorun olmuyor ama yakına geldiğimde pikselleri gayet net görebiliyorumOna bakarsan ben başka bir tvye bağlamıştım LG 102 ekran gayet net görüntü
Bilmiyorum. Vestel ÇöpO zaman yukarıda da dendiği gibi sorun TV de. Bizde kaç ekran olduğunu hatırlamadığım ama büyük sayılabilecek bir Arçelik tv var, uzaktan baktığımda sorun olmuyor ama yakına geldiğimde pikselleri gayet net görebiliyorum
Bence de. Ne telefonu ne de TV si alınır. Vestel venüs kullanıp memnun olmayan çok kişi gördümBilmiyorum. Vestel Çöp