Neler Yeni

bully şu an indirimde alayım mı?

Eclipse

80+ Bronze
4 lira değildir o 6dır. Bizim kur uçuktan sonra steamdbde sayılar biraz karıştı. Adamların fark ettiklerini sanmıyorum. Son dönemlerde Bully'nin 8den aşağı düştüğünü görmedim. Summer saleda da muhtemelen 8 olur. Oyun bizim ülkede çok tuttu çünkü bizim millete hitap ediyor ister istemez. Benim ev sevdiğim oyunlardan birisidir. Kesinlikle 10 liranın altına alın, kütüphanenize ekleyin. Başlamadan önce fixlemeyi unutmayın.

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
4 lira değildir o 6dır. Bizim kur uçuktan sonra steamdbde sayılar biraz karıştı. Adamların fark ettiklerini sanmıyorum. Son dönemlerde Bully'nin 8den aşağı düştüğünü görmedim. Summer saleda da muhtemelen 8 olur. Oyun bizim ülkede çok tuttu çünkü bizim millete hitap ediyor ister istemez. Benim ev sevdiğim oyunlardan birisidir. Kesinlikle 10 liranın altına alın, kütüphanenize ekleyin. Başlamadan önce fixlemeyi unutmayın.
Fixlemek ne oluyor ?

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
8tl bully için çok diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum? sadece yaz indiriminde daha da iner mi diye sordum çünkü şimdi alırsam oynayamayacağım. yoksa 8tl ile düzgün oyun kalmadığını bende biliyorum
bir daha 8 altına düşmez al.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
arkadaşlar bully şu an steamde 8tl küsür fiyatta satışta. sizce şimdi alayım mı ? yoksa 23 hazirandaki büyük indirimi mi bekleyeyeyim o zaman daha çok düşer mi? (oyunu şimdi alırsam haziran sonuna kadar oynamayacağım o yüzden acele davranıp daha fazla para vermek istemiyorum)
8Tl ilkokul çocuğunun 1 günlük harçlığı kanka al gitsin ne kaybediceksin güzel oyun 8 liraya bi dondurma yesen daha çok pişman olursun yani :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Vampire Survivors. 50 saatir oynuyorum. İnanılmaz sarıyor.
Evet bir sürü oyun vardır bu fiyata alınabilecek de ben onu kast etmedim yani 8 liranın değerinden bahsetmek istedim.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
beyler eğer 30 fps ise bunun yerine crackli indirmek daha mantıklı sonuçta 60 yapınca oyun bozuluyormuş gta 4 ü hatırlattı.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
steamden buldum
Steam'den indirilen durumda oyun çok kararsız ve Windows 10'da çöp gibi çalışıyor. Neyse ki, aşağıdakileri yaparak kolayca oynanabilir hale getirilebilir:
1) ThirteenAG tarafından Widescreen Fix'i yükleyin. Herhangi bir dosyanın üzerine yaz
2) Oyunu doğru çözünürlükte başlatın ve yapılandırın
3) CookiePLMonster tarafından SilentPatch'i (3 BETA Derlemesi) yükleyin. Herhangi bir dosyanın üzerine yaz
Tamamlandı!
Optimum Deneyim için İsteğe Bağlı Adımlar
4) SilentPatch.ini FPLimit'i güncelleyin =60.*60 fps'nin oyunu bozduğu ~4 görev var. Bunları tamamlamak için FPSLimit=30 ayarlamanız, görevi tamamlamanız ve tekrar 60'a ayarlamanız gerekir.
5) Jessica Natalia'nın Bully -Extended Draw Distance modunu ModDB'ye yükleyin
6) ModDB'de AuraShadow tarafından Bully -Anniversary Edition HUD'yi yükleyin

Öğreticiler Youtube'da bulunabilir, ancak geniş ekran düzeltmesini kurduktan ve yapılandırdıktan SONRA SilentPatch'i yüklediğinizden emin olun. Oyun bu şekilde çok daha stabil

Top Bottom