daha önce live gold aldın mı hiç?baktınızmı oluyor valla 2 kere aldım biraz para toplayıp 2 üç kere daha alıcam
hayırgamepass uzatmak zaten bilinmeyen bir şey değil ki
12 ay live gold aldıktan sonra 36 aya kadar gamepass alarak uzatabiliyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha önce live gold aldın mı hiç?
1500 tl falan oluyor oyle, 965 TL'ye satın almanın yolunu buldum bengamepass uzatmak zaten bilinmeyen bir şey değil ki
12 ay live gold aldıktan sonra 36 aya kadar gamepass alarak uzatabiliyorsunuz
daha önce live gold aldın mı hiç?
ben okadar alamam zaten saadece 4 5 ay alabilirim1500 TL falan oluyor oyle, 965 TL'ye satın almanın yolunu buldum ben
nasıl yaptınız1500 TL falan oluyor oyle, 965 TL'ye satın almanın yolunu buldum ben
bide hocam nasıl 3 yıl 36x30 dan 1080 lira eder 100 lira fark var1500 TL falan oluyor oyle, 965 TL'ye satın almanın yolunu buldum ben
12 ay gold, 12 ay pc gamepass 12 ay konsol gamepass sonra ultimate alıyorsun hocam, naystan alırsan 100 tl geri ödeme veriyorben okadar alamam zaten saadece 4 5 ay alabilirim
nasıl yaptınız
bide hocam nasıl 3 yıl 36x30 dan 1080 lira eder 100 lira fark var
merakımdan soruyorum direk hepsini pc gamepass alsan olmuyomu 36 kere pc gamepass alsan12 ay gold, 12 ay pc gamepass 12 ay konsol gamepass sonra ultimate alıyorsun hocam, naystan alırsan 100 TL geri ödeme veriyor
Malesef 12 ay sınırı var hepsinde o yüzden bu taktiği kullanıyoruzmerakımdan soruyorum direk hepsini pc gamepass alsan olmuyomu 36 kere pc gamepass alsan
he ben zaten 3 yıl alabilecek kadar parası oşan br öğrenci değilim 4 5 kere pc gamepass alırım bu yılı kapatırım sonrası allah kerimMalesef 12 ay sınırı var hepsinde o yüzden bu taktiği kullanıyoruz
12 Ay direkt 30 TL'lik Game Pass almak yerine, 3 ay 75 TL Şeklinde Live Gold alıp Live Gold üyeliğini Game Pass'e dönüştürebiliyorsunhe ben zaten 3 yıl alabilecek kadar parası oşan br öğrenci değilim 4 5 kere pc gamepass alırım bu yılı kapatırım sonrası allah kerim