Lunchx
80+ Silver
Dahası
Hocam almazsin olur biter.
angut musun dostum? sadece soruyorum.@Mehmet Yılmaz şöyle herifler angut vesaire konuşunca abi tutamıyorum bak kendimi ya bunlarada ceza verin yada banada vermeyin abi deliricem simdi
Öncelikle ben kendime angut demedim yanlıșlık yaptıysan türkçeyi etik kullanalım.Evet böyle konușuyorum senin ahlak seviyene erișemediğim için özür dilerim pașa hazretleri.Angut değilsen nası bi tabir sen tanımadığın biriyle böylemi konuşuyorsun ?
Senin gibiler reelde karşıma çıksa keşkeÖncelikle ben kendime angut demedim yanlıșlık yaptıysan türkçeyi etik kullanalım.Evet böyle konușuyorum senin ahlak seviyene erișemediğim için özür dilerim pașa hazretleri.
versene cevap evet yada hayır soru sordum sadece ?angut musun dostum? sadece soruyorum.
Forum hayatım boyunca insanlara yardım etmeye cevapsız konulara cevap vermeye çalıștım hep senin gibi oturup millete sallamadım.Ne dolayısıyla böyle bir șey dediğini söylersen daha net açıklama yapabilirim sana.Sirius senin profilin gibi 3-4 kisi var bu forumda toptan yok olsaniz acayip ferahlayacak forum.
Bir gün nasip olur kardeșim.Ben sana ve kimseye hić bir hakarette bulunmadım ve bana gelip bunları diyorsun.Serbest piyasacı değilim öncelikle ama satan adama laf edilecek ve dolandırıcı denecek kadar üzerine gidilecek bir konu değil.Senin gibiler reelde karşıma çıksa keşke
Mesaj otomatik birleştirildi:
versene cevap evet yada hayır soru sordum sadece ?
Çok ayıp, çok çok ayıp. Sizi kınıyorum. Annenize bu yaptığınızı bir bir anlatacağım...Sen o*rspu evladı mısın sadece soruyorum merakımdan evet yada hayır diyebilirsin ?
O yuzden bu aralar aktifimForum bu aralar fena güzel dramalar dönüyor