BUNA NASIL KIRMIZI VERMEZSİN YASİN KOL!!!

efetg

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,272
arkadaşlar evet bugun oynanan bjk gs derbisi 1-1 sonuçlandı hakemin burada osiye direk kırmızıyı çıkarması gerekliyidi ve yerdeyken tekme de attı osimhen. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ekler

• 20251004_223054.webp
    20251004_223054.webp
    157 KB · Hit: 48
arkadaşlar evet bugun oynanan bjk gs derbisi 1-1 sonuçlandı hakemin burada osiye direk kırmızıyı çıkarması gerekliyidi ve yerdeyken tekme de attı osimhen. Siz ne düşünüyorsunuz?
gram sasirtmiyor her seferinde yasaniyor bu tarz sacmaliklar zaten

gram sasirtmiyor her seferinde yasaniyor bu tarz sacmaliklar zaten
çok açık bi kırmızı olması ama sarı verilmesi şaşırttı beni zaten bu kırmızıda verilseydi gs atağa çıkamaz 1-0 ı korumaya çalışır maçta 1-0 biterdi

Biraz daha müsade etseydi bari futbol+güreş izlerdik

çok açık bi kırmızı olması ama sarı verilmesi şaşırttı beni zaten bu kırmızıda verilseydi gs atağa çıkamaz 1-0 ı korumaya çalışır maçta 1-0 biterdi
Aşırı saçma bir gol yedik cidden uzatmada toure saçma bir faul yaptı boştaki adamın yüz ölçülerini aldı 😀 o faul olmasa gol atabilirlerdi

ağlamaaa oynaaa hakem kötüydü zaten de beşiktaşlılar kavga arıyor ha bu ligde kafaya bile kırmızı kart çıkarılmamıştı yani some sirkiyelig problems

niye versinki dzeko osimeni dövse hakem ben olsam bişey demem o açıdan bakınız.

Pozisyon tekrarı olmamasına rağmen maşallah çok iyi çözmüşsün pozisyonu. :D

Bizimkiler hakem falan değil. Ofsayt olmayan pozisyona yan hakem ofsayt verdi, KOL oyunu devam ettirdi, baktı Sallai sağ kanattan koptu gidiyor ofsaytı kullanın dedi. Hakikaten iğrenç hakemlerimiz var. Emre Bol'a göre hakem hatasından dolayı maçın tekrarlanma ihtimali varmış.

Bence ofsayt pozisyonu daha rezildi. Buna kırmızı verilmemeside garip ancak geçen senede çok yaşandı bu tarz olaylar.
ligi kapatıp gide boşverin

Fetösaraydan anca bu beklenir zaten

Geri