Neler Yeni

Bunlar dolandırıcı mı?

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

saxmas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Beyler herkes güvenilmez falan yazmış bakın bu adamı savunduğum için değil ama satın aldığınız şeyin hakkını veren biri geçen ay GTA 5 paketinden 150m dolar aldım ve ban falan tarzı bı olayla karşılaşmadım eğer çok korkuyorsanız hesabım çalınır falan diye aile paylaşımı açıp öyle verin bilgileri benden bu kadar hadi Allah'a emanet

Whiskey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil Aladağ
Beyler herkes güvenilmez falan yazmış bakın bu adamı savunduğum için değil ama satın aldığınız şeyin hakkını veren biri geçen ay GTA 5 paketinden 150m dolar aldım ve ban falan tarzı bı olayla karşılaşmadım eğer çok korkuyorsanız hesabım çalınır falan diye aile paylaşımı açıp öyle verin bilgileri benden bu kadar hadi Allah'a emanet
Başkasının hilesini gösterip kendisi yazıyormuş gibi tanıtan lamerin teki. İnternetten indirdiği hileyle 150m veriyor sana sende ban yemediğin için sorun yok diyorsun. Cheat engine ile bile hile yapıyorum gta 5 e ve 2 yıldır ban yemedim. Önemli olan ban yiyip yememen değil burda knk. Ayrıca adamlar 30 TL'ye random ak denilen konuyla ilgili konuşuyo sanırım

Top Bottom