Sonuç ne oldu dolandırıciymiş değilmiHukuka yeni terim eklendi "seri mahkeme" anlamı ise para göndermezsen seriden kuruluyor
Dolandırıcı kralSonuç ne oldu dolandırıciymiş değilmi
Sizinde başınıza gelmiş galiba zaten mesajla uzlasma parası isteyen başka ne olacak düşenler vardır amaDolandırıcı kral
Hakaret davası açmasinlar aman dikkat edinknk wp den yazarlar birazdan. Küfür et onlar engeller seni
Dolandırıcı: ben işimi namuslu bir şekilde yaparken bana küfür etti hakim bey.Hakaret davası açmasinlar aman dikkat edin
Küfür ettinmi tecrubelisin sanki devletin bu dolandirıcılara bişey yapması gerekDolandırıcı: ben işimi namuslu bir şekilde yaparken bana küfür etti hakim bey.
Olm dolandırıcıyı engellemek ile uğraşmak yerine hafif küfür ediyorum o engelliyor.Küfür ettinmi tecrubelisin sanki devletin bu dolandirıcılara bişey yapması gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ortalık dolandırıcıdan geçilmiyor nasil iş anlamadım
HaklısınOlm dolandırıcıyı engellemek ile uğraşmak yerine hafif küfür ediyorum o engelliyor.
Ne alaka kardeş kim alınmış üstüne mesaj bana gelmiş başkasına gelmişte ben ben mi alınmışımNiye üstüne alindin ki kanka sen
Bidaha yazmadı zaten baktı oltaya gelmedim saldıSonuç ne oldu dolandırıciymiş değilmi