ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
Kms server ile etkinleştirmiştim kaldırdım. Bu dosya ismi şüphe uyandırdı Media source plugin yazıyor
dosyayı virus totale atıp kontrol edebilirsin https://www.virustotal.com/gui/home/uploadKms server ile etkinleştirmiştim kaldırdım. Bu dosya ismi şüphe uyandırdı Media source plugin yazıyor
Alıntıyı görüntüle
Nasıl atıcam? Sizde de var mı aynısı regeditte buk kısmına kms yazar mısınızdosyayı virus totale atıp sonuçları buraya atar mısın
dosyayı kopyalayıp atabilirsinNasıl atıcam? Sizde de var mı aynısı regeditte buk kısmına kms yazar mısınız
Olmuyordosyayı kopyalayıp atabilirsin
Denedim bişy çıkmadıKaspersky'nin ücretsiz sürümüyle tarama yapıp bi kontrol edin derim
Media playerKms server ile etkinleştirmiştim kaldırdım. Bu dosya ismi şüphe uyandırdı Media source plugin yazıyor
Alıntıyı görüntüle
Şimdi laptopumun kendi sitesinde win 11 home single sürümü yazıyor. Şuan o sürümdeyim KMS leri kaldırdım etkin değil windows acaba gittimi oem keyMedia player
Aa. Oem keyler silinmez diyorlardı. Sonuçta anakarta gömülmüyor mudaha önce yazdığımız silme komutlarını girdiysen muhtemelen
OEM değildi o 180 günlük denemeydi diye hatırlıyorumAa. Oem keyler silinmez diyorlardı. Sonuçta anakarta gömülmüyor mu