Neler Yeni

Bunlardan hangisi daha iyidir

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
😂 Hocaaaam Öncelikle daha düne kadar g102 149 TL idi Ara sıra güzel indirimlerle düşer yine o fiyatlara
Mesaj otomatik birleştirildi:

149 TL idi ve 3 gün falan kaldı o fiyatta alan alırdı Yinede düşer ilerleyen zamanlarda
Düşmesine düşerde sadece g102 indirim almıyor. Katar pro 20 gün önce 149 TL idi.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Şunu eklemek istiyorum. 200 TL ye kadar çıkılan bütçelerde viper mini tercihimdir.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Dostum 10-20TL'ye plastik bir mauase almıyorsun, donma takılma neden olsun?
Oyuncu mouse'u bunlar.
Katar Pro'nun sensörüne göre G102'nin sensörü kötü evet.

Arada bir fark yok madem niye bu kadar para veriyorsun buna, git 10-20 liraya takılmayan donmayan bir mouse al kullan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisinin aynı fiyatta olması dışında sorun yok.
Savunmuş olmak için savunuyorsunuz gibi geldi 10-20 TL lik mouselar kalitesiz olduğu için almıyoruz , Bu iki mouse arasındaki sensör farkını da eğer bir insan çok profesyonel değilse Kesinlikle ve kesinlikle anlayamaz o yüzden 149 TL den g102 almak daha mantıklı geliyor hâlâ Ve yine belirtiyorum Tipi de daha güzel

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Arkadaş sağlam G102'ci.d
G102 güzel mouse tamam eyvallah sözümüz yok kullanmasam kötülerim belki kullandım 2 sene. Tek taraflı düşünüyor. Her şey görüntü değildir. Işıkları olan bir ürün her zaman ışıksız olana göre daha maaliyetli olur. Katar pro'ya adam ışık koymamış ama sensör koymuş. Acaba neden koymuş ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Savunmuş olmak için savunuyorsunuz gibi geldi 10-20 TL lik mouselar kalitesiz olduğu için almıyoruz , Bu iki mouse arasındaki sensör farkını da eğer bir insan çok profesyonel değilse Kesinlikle ve kesinlikle anlayamaz o yüzden 149 TL den g102 almak daha mantıklı geliyor hâlâ Ve yine belirtiyorum Tipi de daha güzel
Tipi sana hoş gelir, bana kötü gelir. O yüzden tip konusundan bahsetme, sana mouse beğenmiyoruz ki burada. Sana beğensek derim tipi hoşuna gitmiş, al geç.
Masaüstündeki akıcılıktan bile belli olur o aradaki fark. Aradaki farkı bile bilmiyorsun dostum, gelmiş hala Katar Pro yerine G102 alınır diyorsun.
Ben mi savunmak için savunmuş oluyorum, yoksa sen mi?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu üçünden hangisi daha iyi sizce

Dostum sen 50 TL daha ekle viper mini al bence kendi şahsi fikrim budur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Arslanhan
Sıkıntısı yok zaten dostum. O bütçede daha iyileri olduğu için önerilmiyor.
evet sensör olarak katar pro önde fakat bence fark bu bütçe için anlaşılmaz malzeme kalitesi istiyorsa logi ama sensör daha önemli diyorsa kesinlikle katar pro

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Tipi sana hoş gelir, bana kötü gelir. O yüzden tip konusundan bahsetme, sana mouse beğenmiyoruz ki burada. Sana beğensek derim tipi hoşuna gitmiş, al geç.
Masaüstündeki akıcılıktan bile belli olur o aradaki fark. Aradaki farkı bile bilmiyorsun dostum, gelmiş hala Katar Pro yerine G102 alınır diyorsun.
Ben mi savunmak için savunmuş oluyorum, yoksa sen mi?
Hocam çünkü hâlâ arada dağlar varmış gibi davranıyorsunuz sanki katar pro Ferrari , g102 fiat egea imiş gibi bir tavrınız var sensörünün daha iyi olduğunu kabul ediyorum onda sorun yok ama g102 'nin fiyatı daha uygunsa Her türlü tercih edilir , Arada dağlar oynamıyor adım gibi eminim bir çok kullanıcı farkı anlayamaz

Top Bottom